Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou i Complex Esportiu Futbol Salou oferiran 30 beques a nens de Salou per participar al Campus de futbol d’Estiu

Alumnes de Salou d’entre 6 i 16 anys podran optar a participar de manera subvencionada en aquest campus que tindrà lloc al Complex Esportiu

dijous 23 maig 2013

L’Ajuntament de Salou i l’empresa gestora del compex esportiu Futbol Salou han signat avui un conveni de col•laboració per tal de poder oferir 30 beques a estudiants que vulguin participar en el Campus de futbol d’Estiu de Salou que es desenvoluparà durant els mesos de juliol i agost. L’alcalde de Salou, Pere Granados, i el president de l’empresa, Xavier Blasi, han estat els encarregats de signar aquest acord acompanyats de la regidora d’Ensenyament Julia Gómez i el regidor d’esports, Felip Ortiz.

Amb aquestes beques, un total de  30 nens/es podran gaudir durant una setmana, de manera gratuïta, de la pràctica i aprenentatge d’aquest esport a les instal•lacions del Complex Esportiu Futbol Salou situades al Vial del Cavet.  Les beques tindran un caràcter individual i podran optar tots els alumnes de les escoles de Salou empadronats al municipi.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha volgut remarcar que “és una gran notícia comptar amb un total de 30 beques perquè nens i joves puguin gaudir del campus durant els mesos d’estiu” i ha destacat que “aquesta iniciativa s’emmarca en un dels objectius que tenim amb la infància i la joventut de la ciutat,  potenciar l’esport base i promoure els beneficis i valors que implica l’esport com el respecte, la constància o el treball en equip”.

El Campus de futbol començarà el 1 de juliol i tindrà una durada fins el 23 d’agost. El Campus treballa amb els participants la millora de la tècnica de futbol aplicada al joc real, l’assimilació i execució de conceptes tàctics i tècnics, entrenaments específics, conèixer i desenvolupar actituds i hàbits en l’esport.
L’Ajuntament de Salou realitzarà un una convocatòria pública per que els nens i joves puguin optar a aquestes beques. Els interessats podran consultar les bases que es faran públiques pròximament per diferents canals municipals. El consistori serà l’encarregat de realitzar la selecció dels alumnes i adjudicació de les beques, d’acord amb  els requisits de les Bases específiques reguladores, així com a  la corresponent verificació, control i, si s’escau, resolució dels recursos administratius que puguin interposar-se.

Salou acreditada com a Destinació Turística Esportiva

Aquesta iniciativa s’emmarca en la àmplia oferta esportiva i de projectes que avalen al municipi com a una destinació turística especialitzada en aquesta matèria. Cal recordar, que l'Agència Catalana de Turisme va acreditar a Salou recentment com a Destinació Turística Esportiva,  reconeixent així l’especial aposta del municipi de Salou per l’esport en general i pel futbol en particular. En aquest reconeixement, ha tingut un paper rellevant, la existència del Complex Esportiu Futbol Salou amb les seves 16 hectàrees de camps de gespa artificial i de gespa natural promogudes pel grup MARSOPA, S.L.

Galeria d'imatges

DSCN0035.JPG
DSCN0035.JPG

Document Actions