Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou i Creu Roja inicien la labor diürna de sensibilització COVID-19 al carrer, amb una desena de persones voluntàries

dimarts 25 agost 2020

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez, i de la regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, les ha rebut avui al Parc de la Ciutat

La tasca de conscienciació comença aquesta tarda i es prolongarà tot l’any. A partir de mitjans de setembre es durà a terme en horari de matí i tarda

 

L’Ajuntament de Salou i Creu Roja inicien aquesta tarda la labor diürna de sensibilització COVID-19 al carrer, amb una desena de persones voluntàries que aniran informant els vianants sobre les principals mesures de seguretat que cal respectar per tal de no afavorir la propagació del coronavirus. Es tracta de fer pedagogia sobre les tres “m”: mascareta, metres de distància de seguretat i mans netes. Es realitzen diverses dinàmiques que serveixen per explicar les principals formes de contagi i donar-ne les fórmules de prevenció.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assistit aquest matí al Parc de la Ciutat, acompanyat del regidor de Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez, i de la regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, per tal de rebre els voluntaris i voluntàries de Creu Roja i encoratjar-los en la seva important missió informativa i de conscienciació.

A l’acte també hi ha assistit Marina Peláez, responsable del Punt de Creu Roja a Salou; Loli Otón, referent de la campanya de sensibilització amb el jovent; i José Luis Gargallo, inspector cap de la Policia Local de Salou.

Pere Granados ha tingut paraules d’agraïment vers la tasca altruista i social de Creu Roja i ha encoratjat les persones que participen del voluntariat a continuar desenvolupant la seva labor.

El projecte de sensibilització ve de la Generalitat i de Salut i s’hi estan sumant diversos ajuntaments, com és el cas del de Salou.

Cal recordar que el passat 14 d’agost es va iniciar la campanya de sensibilització sobre la COVID-19 dirigida als joves en espais d’oci nocturn de Salou, una iniciativa que s’allargarà fins el 15 de setembre i que compta amb la participació de 10 agents de salut i de 5 persones voluntàries.

Galeria d'imatges

2.jpeg
3.jpeg
4.jpeg
5.jpeg

Document Actions