Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou i Creu Roja Tarragona firmen un nou conveni de col.laboració

dilluns 23 març 2015

El conveni servirà per subministrar lots de suport social de proximitat als col·lectius en risc d’exclusió social

 

L’Ajuntament de Salou i l’Oficina de la Creu Roja de Tarragona  han signat un  conveni de col·laboració per tal de distribuir durant el present 2015 uns ‘Kits de suport social de proximitat’. En concret, l’alcalde de Salou, Pere Granados i el President del Comité Local de la Creu Roja, Ramon Grau Budesca, han signat aquest conveni tal de desenvolupar el projecte que es realitzarà a Salou per tercer any consecutiu. El cost econòmic del servei serà assumit per l’aportació de fons propis de la Creu Roja en un 25% i amb un 75% amb fons de l’Ajuntament de Salou.

L’acord, s’ha signat en presència de la regidora d’Acció Social, Martina Fourrier, i del president provincial de Creu Roja Tarragona, Vicenç Gabriel.

Per tal de fer front a l’impacte de la crisi i atendre les situacions d’urgència social derivades de l’actual conjuntura econòmica, des de l’Ajuntament de Salou, s’estableix una aportació extraordinària destinada a facilitar ajuts econòmics a les persones individuals i/o famílies dels municipis que es trobin en una situació de necessitat personal bàsica valorada pels serveis socials municipals. Per la seva banda Creu Roja es compromet a assignar el 25% del cost total de la comanda de lots durant aquest 2015.

Fruit del conveni de col·laboració, Creu Roja està en disposició d’oferir lots de suport social adreçats als col·lectius en risc d’exclusió social a través de la seva organització. Granados ha explicat que “des de l’Ajuntament es treballa per tractar de pal·liar al màxim des d’Acció Social les dificultats de molta gent que, amb la crisis, està passant-ho malament i amb la Creu Roja es fa una bona feina, és per això que volem sumar esforços”. Des de Creu Roja, Ramon Grau ha explicat que “les dades i el treball dels nostres tècnics ens permeten constatar que hi ha força famílies en situació vulnerable. Aquests kits són un primer ajut per pal·liar les necessitats més bàsiques d’aquestes persones. La implicació de les institucions és important per fer front a l’actual situació de crisi”.

Segons les necessitats i a qui vagin dirigits aquests lots, estaran formats per articles tan diversos com lot bàsic per nadons, lot higiènic per nadons, lot alimentació per nadons, lot alimentació familiar, lot bolquers, lot neteja llar, lot higiènic, etc.

Galeria d'imatges

web.jpg
P1130180.JPG

Document Actions