Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou i el Centre d’Alta Resolució (CAR) ensenyen com funciona la plataforma 'La Meva Salut' a la gent gran

diumenge 09 agost 2020

L’accés a aquest web permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i realitzar tota mena de tràmits i gestions amb el Departament Català de la Salut, com demanar hora de visita mèdica

L’activitat formativa, que comença demà dilluns, 10 d’agost, consta de dues sessions, una teòrica i l’altra pràctica, de tres hores cadascuna

 

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Sanitat i Salut Pública, i el Centre d’Alta Resolució (CAR), amb la col·laboració del Grup Anem a Caminar, realitzarà des de demà dilluns, 10 d’agost, i fins al dimecres, dia 12, la formació “La Meva Salut”, per tal de donar pautes a la gent gran sobre el funcionament de dita plataforma del Departament Català de la Salut.

El web “La Meva Salut” (fes clic aquí) permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i realitzar tota mena de tràmits i gestions online, com, per exemple, demanar cita, des d’un dispositiu mòbil o ordinador.

L’activitat formativa es durà a terme en tres grups de 7 persones, cadascun, per tal de complir amb la normativa de seguretat i el protocol de la COVID-19. Cada agrupació realitzarà dues sessions, una teòrica i l’altra pràctica, d'hora i mitja cadascuna, que mostraran les persones assistents com s’ha d’accedir i com buscar informació personal i fer les diferents gestions. Les classes s’impartiran, al llarg de la tarda i vespre, al centre formatiu Ofimega de Salou.

Cal dir que, durant les sessions, hi haurà un responsable del grup Anem a Caminar, així com una infermera del CAR, a més de la persona que farà la formació, que donaran suport a les persones participants, a l’hora de realitzar les activitats.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament, volem que el col·lectiu de la gent gran se senti integrat en el món de les noves tecnologies”, i, per aquesta raó, “considerem que és essencial que compti amb els coneixements i les eines necessàries per poder adaptar-se a l’àmbit digital, ara més que mai”.

Per la seva banda, la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer, també ha valorat molt positivament la proposta del CAR de Salou i del Grup Anem a Caminar, ja que “es tracta d’una iniciativa molt enriquidora, que els obrirà una nova porta per poder realitzar les seves gestions amb el CAR, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc”.

Aquesta iniciativa, que ja té les places cobertes, s’engloba en un projecte per ajudar la gent gran a poder navegar per les plataformes electròniques i disponibles a la nostra societat, dins del Departament Català de la Salut.

Document Actions