Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou i els sindicats de la Policia Local signen un acord per cobrir i reforçar el servei

dimarts 11 octubre 2022

La signatura s’ha dut a terme entre l’alcalde Pere Granados, el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán; el regidor de Seguretat Ciutadana; David González; i diversos representants sindicals de la Policia Local de Salou: Francisco Morales, per Comissions Obreres (CCOO); Oliver Griñón, pel Sindicat de Policies Locals (SPL); i Manuel Vaquero, pel Sindicat de Policia Local de la UGT


La signatura de l’acord entre l’Ajuntament de Salou i els sindicats de Comissions Obreres (CCOO), Sindicat de Policies Locals (SPL) i UGT de la Policia Local té l’objectiu de millorar el servei completant i cobrint totes les vacants de la plantilla de la Policia Local, convocant, aquest mateix any, les 6 places incloses a l’oferta pública. Al 2023, es convocaran les vacants que es produeixin aquest any, i, a més, s’ampliarà la plantilla en un agent més, cada any, durant els propers 5 anys.

Un altre aspecte que contempla l’acord és la compra de 4 nous vehicles, dos enguany i dos el 2023, per tal de reforçar la mobilitat i l’operativitat del servei.

L’alcalde Pere Granados ha manifestat que “el nostre compromís, des de l’equip de Govern, és que els agents del cos de la Policia Local de Salou treballin amb les màximes garanties i les millors condicions, de cara a poder prestar els seus serveis a la ciutadania”. Així mateix, ha afegit que “la nostra aposta és millorar la qualitat del servei, com a eina per a la millora de la seguretat ciutadana”.

El regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, ha valorat “la via de diàleg entre l’Ajuntament i els sindicats, que ha estat cent per cent satisfactòria i hem arribat al millor acord per a totes les parts, ja que és un compromís que procura anar cobrint totes les necessitats del servei, d’ara i del futur”.

Document Actions