Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou i l’Estació Nàutica Costa Daurada - Nàutic Parc renoven el seu conveni de col·laboració 2021

dimarts 24 agost 2021

Enguany, cadascun dels 7 ajuntaments inclosos dins del conveni, incloent Salou, l’han signat de forma individual. Els consistoris són: Salou, Cambrils, Mont-roig i Miami Platja, Vandellòs i l’Hospitalet; l’Ametlla de Mar; l’Ampolla; i Deltebre


L'acte ha tingut lloc aquest matí, a l’Alcaldia, amb la presència de l’alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme de Salou, Pere Granados; el president de l'Estació Nàutica Costa Daurada - Nàutic Parc, Joaquim Cristià; l’assessor coordinador del Patronat de Turisme de Salou, Marc Espasa; el gerent de l’Estació Nàutica, Jordi Rom; i Jordi Huguet, membre del Consell Rector de l’entitat

 

Salou ha renovat avui el seu conveni de col·laboració amb l’Estació Nàutica Costa Daurada-Nàutic Parc. L’alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, acompanyat de l'assessor coordinador del Patronat de Turisme de Salou, Marc Espasa ha signat l'acord. A l'acte, hi ha estat present, també, el president de l'Estació Nàutica Costa Daurada - Nàutic Parc, Joaquim Cristià; el gerent, Jordi Rom; i Jordi Huguet, membre del Consell Rector.

Aquest acte protocol·lari de signatura s’ha dut a terme, avui dimarts, al matí, a la seu de l’Ajuntament de Salou, a l’Alcaldia. Ateses les circumstàncies actuals, enguany, el conveni se signa individualment amb cada Ajuntament i no com es feia abans, amb els 7 consistoris de manera conjunta. Aquests són: Salou, Cambrils, Mont-roig i Miami Platja, Vandellòs i l’Hospitalet; l’Ametlla de Mar; l’Ampolla; i Deltebre.

El document firmat recull els objectius de la Estació Nàutica, que són: el foment, l’estructuració, cohesió i dinamització del turisme i el lleure nàutic al seu àmbit d’influència; coordinar l’acció dels set ajuntaments i patronats de turisme, envers l’Estació Nàutica Costa Daurada, per oferir un producte format per allotjament i activitats d’estància turística al mar, en tot l’àmbit de l’Estació Nàutica, diversificant l’oferta turística per desestacionalitzar la temporada. També, realitzar la promoció de les activitats de les empreses associades, mitjançant l’assistència a fires i workshops, press i fam trips, edició de catàlegs, fulletons i suports digitals; i, per últim, comercialitzar els productes d’oci nàutic de les empreses associades, utilitzant els seus canals propis, acords amb agències, touroperadors i plataformes especialitzades.

L’entitat, per aquest any, té un pressupost general d’ingressos i de despeses de 105.500 euros, dels quals els ajuntaments aporten una subvenció total de 56.000 euros, que corresponen a un import de 8.000 euros per a cada municipi, i per a l’any en curs.

L’alcalde Pere Granados ha destacat la valuosa tasca de Nàutic Parc i de l'aposta per la nova marca, que representa un territori amb més de 95 km de platges on practicar tot tipus d'activitat al mar; i ha assenyalat que “aquest conveni reforça, un any més, l’estreta relació de l’Ajuntament de Salou amb l’Estació Nàutica, la qual dona un valor afegit als nostres productes turístics, a nivell de turisme actiu i familiar, amb la gran diversitat d’activitats que ofereix l’entitat, en el transcurs de tot l’any”.

Per la seva banda, el president de l'Estació Nàutica Costa Daurada - Nàutic Parc, Joaquim Cristià, ha fet referència al bon retorn rebut per tot el treball realitzat durant aquest darrer any; i ha assegurat que el turisme juvenil actiu i sa és una gran aposta de l’entitat.

Cal recordar que el passat mes de juny es va celebrar al Xalet Torremar de Salou, seu del Patronat de Turisme del municipi, un acte institucional per commemorar els 20 anys de la constitució de Nàutic Parc, que aglutina entitats i empreses privades, un concepte pioner en els seus temps.

Salou és municipi fundador de l'Estació Nàutica Costa Daurada, juntament amb Cambrils i Mont-roig i Miami Platja.

Document Actions