Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou i Repsol renovaran el conveni de col·laboració per al finançament d’accions educatives, en suport als estudiants d'ensenyaments secundaris i Batxillerat del municipi

dilluns 03 abril 2023

L’objectiu és reduir les desigualtats i afavorir les condicions d’equitat i igualtat d’oportunitats
 
 
L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Serveis Educatius, renovarà el conveni amb Repsol per tal de promoure i impulsar projectes educatius i de suport als estudiants d'ensenyaments secundaris i Batxillerat dels centres d’ensenyament de Salou.
 
L’objecte d’aquest conveni és reduir les desigualtats i afavorir les condicions d’equitat i igualtat d’oportunitats.
 
D’aquesta manera, Repsol es compromet a destinar la quantitat total de 50.000 euros, repartida en 12.500 euros anuals, durant quatre cursos escolars.
 
Segons ha manifestat l’alcalde Pere Granados, “des del marc de la corresponsabilitat, és molt important que puguem assegurar que la situació econòmica actual no limiti les possibilitats formatives de cap dels nostres estudiants, per la qual cosa els volem ajudar en tot allò que sigui a les nostres mans”. En aquest sentit, “gràcies a les iniciatives de col·laboració que hi pugui haver entre els diferents àmbits de la societat, podem contribuir al fet que els joves tinguin accés a un futur amb més oportunitats”.
 
L'alcalde ha tingut paraules d'agraïment cap a Repsol per "la sensibilitat vers la formació del jovent, amb aquestes aportacions que són una bona empenta i un estímul positiu, per tirar cap endavant els seus estudis".
 
Per la seva banda, la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha assegurat que “amb aquests ajuts, volem ajudar l’alumnat perquè desenvolupi les capacitats que li permeti adquirir la formació, la maduresa intel·lectual i humana i, els coneixements i habilitats que possibilitin realitzar les funcions socials i incorporar-se a la vida activa, amb responsabilitat i competència, sense els condicionants econòmics o socials”.
 
Javier Sancho, director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, ha explicat que "aquest conveni va en la línia d’altres col·laboracions similars de Repsol al territori, que intenten que no es perdi el talent dels joves de casa nostra, per causa de dificultats econòmiques, o d’altres tipus, que els impedeixin continuar estudiant". En aquest sentit "es felicita per la iniciativa de l’Ajuntament de Salou i s'agraeix que hagin apostat per la renovació del conveni".

 

Document Actions