Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou impulsa Gastrotour, la primera ruta de degustacions pel municipi

La iniciativa compta amb el suport de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou, tindrà lloc del 5 al 20 de maig al municipi

dimecres 18 abril 2012

L’Ajuntament de Salou ha acollit la reunió de presentació de Gastrotour Salou, una iniciativa impulsada des del propi consistori a través de la regidoria de Promoció Econòmica i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou, amb la col·laboració de l’Associació Hotelera de Salou-Cambrils- La Pineda i el patrocini de Cervesa San Miguel, qui de nou demostra la important aposta que està duent a terme pel municipi de Salou i per tota l’àrea de la Costa Daurada, en general.

Diversos restauradors del municipi s’han donat cita a la sala Costa Daurada del Centre Cívic per conèixer els detalls necessaris per a convertir-se en establiment adherit a aquesta iniciativa. La reunió ha estat encapçalada per la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum, M. Reyes Pino; i el president de l’Associació de Comerciants, Julio Vilaplana, així com representants de la direcció tècnica d’aquest esdeveniment, els quals han informat a tots els assistents de les pautes de participació.

Gastrotour Salou se celebrarà del 5 al 20 de maig de 2012 entre diversos restaurants, bars i pastisseries del municipi, oferint una degustació representativa del seu establiment acompanyada d’una beguda per 2,50 euros. “Es tracta d’una iniciativa que es desmarca d’altres que se celebren en poblacions veïnes ja que amb aquesta acció, els restaurants més emblemàtics del municipi aniran més enllà d’oferir una tapa, presentant una degustació dels seus plats”, ha assegurat la regidora Reyes Pino. A més de bars i restaurants, també formaran part d’aquesta ruta gastronòmica pastisseries i gelateries del municipi que oferiran els seus dolços més selectes. Per a aquesta ocasió, l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda ha llençat paquets promocionals específics del 5 al 20 de maig.

Aquesta primera edició neix amb un format més reduït però la intenció és que es pugui consolidar en futures edicions amb un augment progressiu del nombre d’establiments adherits i de visitants. Es tracta doncs d’una iniciativa més encaminada a la voluntat manifesta de l’Ajuntament de Salou de potenciar i donar el seu suport al sector restaurador, amb un pes molt important al municipi.

Funcionament de Gastrotour

Totes les persones que vulguin participar d’aquesta ruta gastronòmica, podran recollir el desplegable amb la ubicació dels establiments adherits, la fotografia elaborada pels professionals de l’Estudi Erba i la descripció de la degustació que oferiran, així com l’horari en què s’oferiran aquestes degustacions. Els establiments que formin part de Gastrotour Salou estaran senyalitzats amb cartells A3 a les portes del seu local.

Tots els participants, al completar un mínim de 10 degustacions amb el corresponent segell i dipositar la butlleta a les urnes que trobaran en cada local adherit, podran participar en el sorteig de diversos premis oferts pels propis restauradors. El sorteig es realitzarà la setmana del 21 de maig davant jurat, a l’Ajuntament de Salou.

Les 20 primeres persones que realitzin una degustació en cada establiment, rebran com a obsequi un barret de palla gentilesa de San Miguel. A més, les següents 80 que entreguin el desplegable amb un mínim de 10 segells per tal d’entrar en el sorteig abans esmentat, també rebran com a obsequi aquest barret.

Al finalitzar Gastrotour Salou es realitzarà un rànquing de les millors degustacions que es farà públic amb el corresponent reconeixement al restaurador que l’hagi ofertat.

Com adherir-s’hi?

Poden participar-hi tots los establiments de Salou que així ho desitgin. Per fer-ho, hauran contactar abans del 19 d’abril amb IMC  a través del telèfon 977 24 44 78 o mitjançant la direcció de e-mail gastrotoursalou@inimed.com

La participació és gratuïta i només implica l’acceptació de les bases establertes per part de l’organització.

Galeria d'imatges

Presentaci_Gastrotour_1.JPG
Presentaci_Gastrotour_1.JPG

Document Actions