Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou impulsa un conjunt de webinars -formacions online- sobre mesures de prevenció, perquè els negocis esdevinguin ‘establiments segurs’

dimarts 19 maig 2020

Aquestes formacions, que es troben dins del Pla de Reactivació Econòmica del Consistori, pretenen que la clientela tingui la màxima sensació de seguretat a l’establiment

Les sessions tindran lloc els propers dies 25 i 26 de maig, i es podrà triar, segons el tipus de negoci: perruqueries i estètica; restauració; moda; o comerç, en general

Les inscripcions es poden realitzar a la pàgina web corporativa, a través del següent enllaç (fes clic aquí)

 

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica, ha impulsat un nou conjunt de formacions online, en format webinar, sobre mesures de prevenció, per tal que els negocis del municipi esdevinguin ‘establiments segurs’.

Es tracta d’una acció inclosa dins del Pla de Reactivació Econòmica, perquè els comerços puguin adaptar-se i fer front, de la millor manera possible, a la nova normalitat, provocada per la COVID-19.

Aquestes formacions tenen com a objectiu donar a conèixer a les persones responsables dels negocis les pautes i protocols necessaris per tal que la clientela tingui la màxima sensació de seguretat dins de l’establiment. També s’evitaran, així, pràctiques incorrectes; i els treballadors i treballadores tindran coneixement de com actuar, en cada moment, per reduir, al màxim, el risc de contagi.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “volem ajudar els negocis a facilitar-los unes pautes que contribuiran al fet que la ciutadania pugui tenir confiança en ells". Per tant, "la nostra implicació amb la formació i el foment de l'aprenentatge a Salou és màxima". En aquest sentit, “des de l’Ajuntament, volem agrair, també, la predisposició dels comerciants a l’hora d’apuntar-se a les sessions formatives”,  fet que “ens mostra la seva voluntat de créixer i d'adaptar-se a les noves circumstàncies i conjuntura”. Granados destaca la importància del distanciament social, perquè es faci de manera segura, per tal de "protegir la salut de les persones i per continuar mantenint un Salou net, sa i segur de COVID-19".

Per la seva banda, el regidor de l’àrea de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha manifestat que “el nostre principal objectiu amb aquestes formacions és que el teixit comercial se senti acompanyat i assessorat, de forma continuada, en el decurs d'aquest període de grans canvis, posant al seu abast totes les eines necessàries per tal d’aconseguir les màximes garanties de seguretat als establiments, ja sigui pels treballadors i treballadores, com per a la clientela”.

Els webinars, que es faran amb l’empresa Cualtis, són els següents:

Perruqueries i estètica (25 de maig, a les 9 h)

Restauració (25 de maig, a les 17 h)

Moda (26 de maig, a les 9 h)

Comerç, en general (26 de maig, a les 15 h)

Cal dir que les sessions tindran una durada d’uns 45 minuts.

Per poder participar-hi, cal emplenar el formulari d’inscripció de la web corporativa, al següent enllaç (fes clic aquí)Caldrà indicar-hi nom i cognoms de la persona interessada; telèfons de contacte; correu electrònic; nom, CIF i adreça postal de l’establiment; i seleccionar la sessió formativa que més s’adapti al tipus de negoci.

L’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, en rebre la petició, es posarà en contacte amb la persona interessada, per tal de confirmar la seva inscripció.

 

Document Actions