Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou incrementa la dotació i destina 89.260 euros en ajuts per llibres i material escolar, escolarització a les llars, transport escolar, estudis universitaris i activitats dels Centres Educatius i AMPAS

dilluns 16 novembre 2020

S’ha obert el període per sol·licitar les subvencions de transport escolar (fes clic aquí); per a activitats educatives dels Centres Educatius i AMPAS (fes clic aquí);i per a estudis universitaris (fes clic aquí), fins al 14 de desembre

La subvenció per a material i llibres es pot demanar fins al pròxim 10 de desembre, a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Salou, al següent enllaç (fes clic aquí)

Així mateix, la documentació per a l’ajut per a les llars d’infants, es pot enviar fins al 9 de desembre, a la Seu Electrònica, en aquest altre enllaç (fes clic aquí)

 

L’àrea de Serveis Educatius de l’Ajuntament de Salou destina 89.260 euros en ajuts per llibres i material escolar, escolarització a les llars, transport escolar, estudis universitaris i activitats dels Centres Educatius i AMPAS. Les famílies salouenques ja poden demanar aquestes subvencions pel curs 2019-2020.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha afirmat que “una de les nostres prioritats és atendre les necessitats educatives dels estudiants; i, en el context actual de pandèmia, volem que totes les famílies salouenques gaudeixin de les màximes facilitats per adquirir tot el material escolar necessari i els llibres de text per poder cursar els seus estudis i desenvolupar activitats”. 

Per la seva banda, la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha assenyalat “la importància de ser al costat de les famílies amb fills en edat escolar en aquests moments de crisi”; per aquest motiu, “des de la nostra àrea, atendrem totes les sol·licituds, tenint en compte la situació particular de cada nucli familiar i els requisits per optar als ajuts”.

“Algunes d’aquestes partides s’han incrementat per fer front a la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19”, ha afirmat la regidora. En total, l’àrea ha destinat 12.000 euros per a material escolar i llibres; 5.000 euros, per a l’escolarització de nens i nenes de 0 a 3 anys a les llars d’infants municipals; 7.000 euros per transport escolar; 10.260 euros per a estudis universitaris 2020; i 55.000 euros per a activitats dels centres educatius i AMPAS.

La subvenció per a material escolar i llibres es pot demanar fins al pròxim 10 de desembre, a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Salou, al següent enllaç (fes clic aquí). Així mateix, la documentació per a l’ajut per a les llars d’infants, es pot enviar fins al 9 de desembre, a la Seu Electrònica, en aquest altre enllaç (fes clic aquí).

D’altra banda, l’ajut per al transport escolar es pot sol·licitar fins al 14 de desembre, a la Seu Electrònica, en aquest enllaç (fes clic aquí). La subvenció per a activitats educatives dels Centres Educatius i AMPAS es pot demanar fins al 14 de desembre, a la Seu Electrònica, en aquest altre enllaç (fes clic aquí). I, finalment, la convocatòria per sol·licitar l’ajut per a estudis universitaris es troba oberta fins al 14 de desembre, a la Seu Electrònica, en aquest enllaç (fes clic aquí).

També es podran presentar les sol·licituds, de forma presencial, a l'Oficina d'Assistència en Registre, en horari de 9 a 14 h, amb cita prèvia al registre d'entrada de l'OAC; i a l'Oficina d'Escolarització Municipal, en horari de 9 a 14 h, amb cita prèvia a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME).

Document Actions