Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou informa la ciutadania sobre la neteja dels dipòsits d’aigua de la Mancomunitat gestora de recursos hídrics Salou Vila-seca

dijous 05 novembre 2020

En tots els casos, es realitzen les maniobres pertinents a la xarxa, per tal de mantenir i garantir el servei d’aigua a Salou i al municipi de Vila-seca

Les neteges es van fer aquest dimarts i dimecres, al dipòsit EBRE-SALOU, de 30.000 m³; va aprofitar-se el buidat del dipòsit per realitzar un diagnòstic estructural del seu interior, a través d'una empresa especialista

 

L’Ajuntament de Salou informa la ciutadania sobre les neteges que realitza Sorea, segons la normativa, dels dipòsits d’aigua de la Mancomunitat gestora de recursos hídrics Salou Vila-seca, que abasteixen ambdós municipis.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que "la qualitat de l'aigua del consum humà ha de ser la màxima, i, per això, la nostra inquietud és que les instal·lacions que permeten el subministrament i el control, garantint la salubritat, qualitat, desinfecció i neteja per tal que la salut de les persones estigui protegida, es trobin en perfecte estat".

Per la seva banda, el regidor de Serveis Generals de Salou, Jesús Barragán, ha assegurat que “des de l’Ajuntament, tenim la voluntat de garantir l’accés al servei d’aigua, en tot moment, a la població de Salou, i, per aquesta raó, les neteges es realitzen tenint en compte aquesta prioritat i fent les maniobres pertinents, per tal de no afectar el correcte subministrament”. “Les higienitzacions dels dipòsits es duen a terme perquè la ciutadania pugui gaudir, sempre, d’una qualitat màxima de l’aigua per al seu consum i, també, per mantenir les instal·lacions en òptimes condicions”, ha assenyalat Barragán.

Cal dir que la primera neteja es va fer aquest dimarts i també dimecres al dipòsit EBRE-SALOU, de 30.000 m³, que té una grandària aproximada d'un camp de futbol i és el dipòsit municipal més gran de la província de Tarragona. S’aprofitarà el buidat, produït del consum, per realitzar un diagnòstic estructural del seu interior, a través d'una empresa especialista, segons informa el gerent territorial de Sorea, Daniel Colilla.

Properament, s'aniran netejant la resta de dipòsits municipals de la Mancomunitat gestora de recursos hídrics Salou Vila-seca.

Galeria d'imatges

DIPOSIT 1.jpg
DIPÒSIT EXTERIOR 1.JPG
DIPÒSIT EXTERIOR 2.JPG
DIPOSIT 7.JPG
DIPOSIT 4.jpg
DIPOSIT 3.jpg
DIPOSIT 2.jpg
DIPÒSIT INTERIOR 7.jpg
DIPOSIT INTERIOR 08.jpg

Document Actions