Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou informa la ciutadania sobre les modificacions a les quotes del sistema de pagament fraccionat

dijous 11 juny 2020

El Consistori va decidir no girar els imports d’abril i maig, que es prorratejaran en la resta de quotes pendents, des de juny i fins a octubre

El pagament de juny, previst pel passat dia 5, es farà, finalment, el proper 15 de juny, per raons tècniques

L’Ajuntament de Salou informa la ciutadania sobre les modificacions realitzades a les quotes del sistema de pagament fraccionat (SPF), per tal d’adaptar-lo a la situació de crisi actual provocada per la pandèmia COVID-19.

Cal recordar que el Consistori va decidir, el dia 5 d’abril, no girar la quota corresponent al mes d’abril, i, posteriorment, el 5 de maig, tampoc va passar l’import de dit mes. Per tant, les quotes corresponents als mesos d’abril i maig, es prorratejaran en els següents mesos, és a dir, a les quotes de juny, juliol, agost, setembre i octubre; essent aquests imports superiors als càrrecs de febrer i març.

D’altra banda, per raons tècniques, la quota de juny no s’ha pogut girar com era previst, pel dia 5, i es farà el proper dia 15 de juny. La resta d’imports pendents dels propers mesos, de juliol a octubre, es carregaran, com és habitual, el dia 5 de cada mes.

Document Actions