Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou informa que el consum d’aigua durant el cap de setmana passat ha anat en la línia de la segona quinzena de març

dimarts 07 abril 2020

L’alcalde, Pere Granados, manifesta que 'no hi ha dades significatives que demostrin que ha vingut gent de segona residència'

L’Ajuntament de Salou informa que el consum d’aigua el cap de setmana passat ha anat en la línia de la segona quinzena del mes de març.

Segons l’alcalde de Salou, Pere Granados, “no hi ha dades significatives que demostrin que ha vingut gent de segona residència” i, segons indiquen dades de Sorea, el consum mitjà és estable.

D’altra banda, Sorea vol transmetre a la ciutadania de les poblacions on gestiona el servei municipal d’aigua que els serveis de subministrament i sanejament estan plenament assegurats amb les mateixes garanties, qualitat i seguretat que fins ara.

Els actuals processos de tractament i els paràmetres de control de l’aigua de consum garanteixen la qualitat sanitària i no es veu afectada per l’actual situació. La companyia està en tot moment en comunicació amb les autoritats sanitàries davant la situació actual.

D’altra banda, cal dir que Sorea, en coordinació amb els ajuntaments, ha implementat una sèrie de mesures preventives encaminades a protegir la seguretat sanitària de tots els seus empleats, així com a assegurar el funcionament normal de les xarxes de subministrament d’aigua que opera. La creació d’equips independents de treball operatiu, el reforç de les mesures d’higiene, la implantació del teletreball i l’aprovisionament de material necessari per assegurar la continuïtat del servei són algunes de les diverses iniciatives empreses per la companyia.

També cal destacar que Sorea ha aturat, temporalment, els informes de vulnerabilitat i d’exclusió residencial per mantenir la protecció especial d’aquest col·lectiu.

Finalment, Sorea atendrà les peticions de la ciutadania congelant el pagament de les factures de subministrament d’aigua emeses durant la vigencia de l’estat d’alarma i posteriorment, finançant-les en 6 mesos sense interessos.

Per contactar amb Sorea es pot trucar als telèfons: 900 304 070934 953 540900 816 101 o escriure a infosorea@sorea.cat

 

Document Actions