Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou informa que els establiments comercials encara poden sol·licitar mascaretes

dijous 18 juny 2020

Els comerciants que les vulguin demanar, ho poden fer enviant un correu electrònic a l’adreça promocioeconomica@salou.cat

L’alcalde Pere Granados remarca que ‘els establiments han de garantir les mesures d’higiene i seguretat, per tal de vetllar per la salut i el benestar de la clientela i dels treballadors’

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica, informa que encara disposa de mascaretes per a aquells comerços que les necessitin.

Així, els comerciants que les vulguin demanar, només cal que enviïn un correu electrònic a l’adreça promocioeconomica@salou.cat. El departament es posarà en contacte amb el / la sol·licitant, i n’hi facilitarà un paquet.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha remarcat que “els establiments han de poder garantir les mesures d’higiene i seguretat establertes, per tal de vetllar per la salut i benestar de la clientela, així com dels treballadors dels locals”.

Cal recordar que el Consistori ja va fer un repartiment racional de 3.500 mascaretes entre aquells locals que van obrir durant la fase 1 de desescalada.

 

Document Actions