Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou informa que encara es poden sol·licitar les línies d’ajuts per al teixit comercial, restauració i serveis de proximitat, fins al 20 de desembre

divendres 11 desembre 2020

L’àrea de Dinamització Econòmica ha rebut, a dia d’avui, 58 sol·licituds d’ajuts, per un import total de 31.451 euros

En total, des del Consistori salouenc es destinen fins a 85.000 euros a aquesta acció

 

L’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou informa la ciutadania que encara es poden sol·licitar les línies d’ajuts per al teixit comercial, restauració i serveis de proximitat, fins al 20 de desembre. A dia d’avui, s’han rebut 58 sol·licituds, per un import total de 31.451 euros.

L’àrea recorda que s’han destinat, per a aquesta acció, un total de 85.000 euros, i que, per tant, encara es poden presentar les sol·licituds a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de Salou, de forma presencial, amb cita prèvia, o a través de la Seu Electrònica (fes clic aquí).

Cal recordar que aquest programa inclou tres línies d'ajuts. La primera d'elles va adreçada a persones emprenedores amb projectes d’autoocupació i creació de noves empreses amb establiments a Salou; i la quantia és d’entre 700 i 1.600 euros. La segona línia són ajudes per a la renovació i modernització de l’establiment en l’àmbit tecnològic; i la quantitat és de fins a 750 euros. I una tercera línia, amb ajuts de fins a 750 euros, pels elements i mesures que garanteixin la prevenció i seguretat davant del coronavirus. Més informació, en aquest enllaç (fes clic aquí)

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assegurat que “des de l’Ajuntament, estem posant a l’abast dels sectors econòmics afectats per la COVID-19 tots els recursos possibles per tal d’ajudar-los a millorar la situació de crisi que pateixen, actualment”. Així mateix, Granados ha assenyalat que “aquests ajuts permeten millorar la competitivitat dels comerços”.

Més informació, a l’apartat de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou (fes clic aquí); als telèfons 687 209 435 i 977 309 214; i al correu electrònic promocioeconomica@salou.cat

Document Actions