Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou informa sobre la zona blava d’hivern a la ciutadania

Des de l’1 d’octubre els veïns de les zones blaves disposaran de 200 hores anuals gratuïtes d’aparcament

divendres 28 setembre 2012

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Salou recorda que la zona blava només afectarà a cinc carrers del centre del municipi:

C/ Barcelona, c/ Berenguer de Palou (des de la Via Augusta a la Via Roma), Via Augusta, Via Roma (des del carrer Barcelona fins a la Plaça de Francesc Macià) i c/ Ciutat de Reus (de la Via Augusta al c/ Sínies). El preu de l’estacionament baixa, en comparació a l’estiu als 0,70 cèntims, la primera hora i 0,80 cèntims, a partir de la segona hora.

D’altra banda es recorda als residents dels carrers esmentats que tinguin l’Impost de Circulació de Vehicles domiciliat a Salou que poden recollir, si encara no ho han fet, la seva targeta d’aparcament per a la zona blava a les instal·lacions de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) en horari d’atenció al públic: de 9:00h i fins a les 14:30h, de dilluns a divendres. Aquesta targeta els permetrà gaudir de 200 hores gratuïtes anuals d’aparcament en qualsevol punt de zona blava dels cinc carrers esmentats. A més, si teniu la  targeta ciutadana, des de l’OAC es podrà incloure aquest servei a la mateixa targeta.

També disposaran d’aquestes 200 hores gratuïtes els veïns dels carrers paral·lels a l’àrea pròxima a la zona blava, és a dir, dels carrers: Passatge Brumar, c/ Scala Dei, c/ Salauris i c/ Cèsar.

Per aconseguir la targeta són necessaris els  següents requisits per als residents dels carrers esmentats:

Tenir el vehicle censat a l’Ajuntament de Salou.

Disposar del l’impost sobre vehicles de tracció mecànica (IVTM) al dia.

No tenir sancions de trànsit comeses a Salou o en fase d’execució.

Cal presentar el DNI (original no fotocòpia) del titular del vehicle o autorització.

A més, s’informa que les persones amb mobilitat reduïda que disposen de les targetes d’aparcament homologades administrativament poden estacionar gratuïtament els seus vehicles a les zones blaves, a les places d’estacionament sense barreres i fàcil accessibilitat habilitades per a ells o fins i tot, en un extrem de les 61 zones de càrrega o descàrrega, habilitades a Salou.

Document Actions