Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou inicia el projecte de construcció del Casal de la Dona

dijous 21 juliol 2022

L’alcalde Pere Granados sosté que ‘és un equipament molt desitjat i consensuat amb el Grup de Dones de Salou’; una entitat que desenvolupa, des de fa anys, una important tasca amb les dones del municipi, tant a nivel formatiu, com lúdic-cultural i social

Les obres que d’enderroc, que s'iniciaran, de l’antiga Casa dels Mestres, la qual ocupa, actualment, el solar on anirà el nou equipament, es van adjudicar aquests dimarts a l’empresa Rugifa Group SL, i es duran a terme durant aquest estiu

L’Ajuntament de Salou ha iniciat el projecte de construcció del Casal de la Dona. Aquest dimarts es va fer pública l’adjudicació de la contractació de l’obra d’enderroc de l'antiga Casa dels Mestres; un edifici en desús que llinda amb l’escola Santa Maria del Mar i que té la seva entrada principal pel número 69 del carrer Barcelona.

L'enderroc es realitzarà aquest mateix estiu, període escollit perquè no hi ha activitat escolar i l’afecció a tercers s’espera que sigui la mínima. D’aquesta manera, es podrà treballar des del pati del centre i carregar i retirar la runa, amb les mínimes molèsties. La durada del contracte és de 3 setmanes. En el solar on hi ha la Casa dels Mestres s'hi edificarà el nou Casal.

Cal dir que el Casal de la Dona, que “tindrà una important funció social”, així com "capacitat per acollir la totalitat de les activitats del Grup de Dones, és un equipament molt desitjat i consensuat amb aquesta entitat”, segons ha explicat l’alcalde Pere Granados. Així mateix, ha afegit que “finalment, el Casal veurà la llum i estem contents de poder tirar-lo endavant, després de dos anys de retard per causes de la pandemia”.

Cal recordar que, actualment, el Grup de Dones de Salou té la seva seu social en un pis a la part superior del Mercat Municipal.

 

Galeria d'imatges

PORTA POSTERIOR CASA DELS MESTRES.jpeg
PART POSTERIOR FAÇANA CASA DELS MESTRES SALOU 2.jpeg
CASA DELS MESTRES SALOU 2.jpeg
CASAL DE LA DONA MAQUETA.jpeg

Document Actions