Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou inicia els contactes amb la CEPTA per oferir formació especialitzada

L’objectiu és impulsar més formació de la mà de l’organització empresarial per promoure l’ocupació

dilluns 28 març 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados s’ha reunit amb el President de la CEPTA de Tarragona, Josep Anton Belmonte amb l’objectiu de parlar de formació especialitzada pels ciutadans de Salou. El batlle que va estar acompanyat del regidor de Serveis Interns, Jesús Barragán, ha sol•licitat el suport a la confederació empresarial per tal d’impulsar la formació especialitzada i orientada a la inserció ocupacional.

El President de la CEPTA, Josep Anton Belmonte, ha traslladat la seva predisposició a col•laborar i impulsar un complert programa de formació orientada a l’àmbit del turisme, principal activitat del municipi.  Per la seva banda, l’alcalde de Salou s’ha reiterat el seu objectiu “d’apostar per la formació continua dels joves i dels ciutadans en general per tal d’estar preparats pels reptes de futur” i ha afegit que “es necessari treballar per la implantació de formació específica que ajudi als nostres ciutadans a estar més ben preparats”.

En aquesta línia, es preveuen properes trobades amb la confederació empresarial per tal de desenvolupar i concretar aquesta formació especialitzada i adreçada a la inserció ocupacional.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions