Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou inicia les obres per reparar els paviments de cinc carrers

Les millores als carrers Terrer, Burguera, Navarra, Barbastre i Confrontants estaran enllestides abans de Setmana Santa

divendres 21 febrer 2014

L’ajuntament de Salou ha començat ja les obres per a la reparació de les voreres dels carrers Terrer, Burguera, Navarra, Barbastre i Confrontants que presentaven una sèrie d’irregularitats a la superfície del seu paviment.  Aquestes obres permetran una millora considerable en el seu estat, facilitant la mobilitat i  el transit de les persones usuàries d’aquestes zones.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “estem fent esforços per resoldre, dintre de les nostres possibilitats aquelles mancances que detectem pel que fa a l’estat dels carrers i a les necessitats urbanístiques que ens fa arribar la ciutadania, detectades en el seu dia a dia”. El batlle  ha anunciat que “les reformes no es limitaran únicament a aquests carrers, sino que existeix una voluntat i una previsió de realitzar noves actuacions abans de l’estiu en el paviment d’altres zones que també ho necessitin ”.  

En els carrers on s’aplicarà el pla de millora, s’han detectat trams malmesos com per exemple a l’Av d’Andorra i C/Rioja que són espais molt transitat degut a la parada d’autocars ubicada en aquest punt. També al C/de Casp on s’ha detectat un petit tram deformat a la cantonada.

A les voreres entre l’Av. D’Andorra i el C. Saragossa que estaven també molt malmeses pel propi ús i per la retirada d’arbres morts també es dirigirà l’actuació.  També en el C/Rioja s’ha detectat punts deteriorats per l’ús. Al C/Logroño, les reparacions seran de caràcter puntual a l’entorn dels arbres, els arrels dels quals han deformat vorades i voreres.  En el C/del Terrer, la zona malmesa i que precisa de reparació és la cantonada amb l’Av. Pere Moles des de davant de l’accés a l’Hotel Belvedere. En la resta de carrers les reparacions són puntuals a l’entorn dels arbres donat que els arrels han deformat la vorera a al seu entorn. El pressupost destinat a aquestes obres serà de 54.182 euros.  Es preveu que les millores estiguin finalitzades abans de l’inici de Setmana Santa.

L’objectiu d’aquestes obres és millorar els  punts malmesos detectats per l’Ajuntament responent així a la demanda d’algunes comunitats de veïns de la zona i usuaris que van traslladar els seus suggeriments a l’Ajuntament.

Galeria d'imatges

DSCN4633.JPG
DSCN4631.JPG

Document Actions