Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou inicia una campanya per sensibilitzar als propietaris d’animals sobre conductes incíviques

divendres 20 juny 2014


 
 
L’ajuntament de Salou ha iniciat una campanya per conscienciar als propietaris de gossos que tinguin un comportament cívic pel que fa a  recollir les deposicions fecals dels animals a les zones de vianants, parcs i qualsevol lloc destinat al trànsit de vianants. En aquest sentit, la Policia Local de Salou distribuirà fulletons informatius a les persones propietaris de gossos de la ciutat per informar sobre drets i deures en relació als animals de companyia.
 
El regidor de Salut i Medi Ambient, Ramon Pascual “és una campanya conjunta des de Medi Ambient i Policia Local de Salou que té l'objectiu de conscienciar a la ciutadania per evitar que deixin excrements a la via pública", i ha afegit que "és una cosa que ens preocupa i requereix de la col·laboració de tots, no és la voluntat començar a sancionar a tothom sino reiterar la informació a les persones; no ens podem permetre traslladar la responsabilitat del ciutadà que té un animal a tot el municipi, ens hem d’implicar tots per una millor convivència i una bona imatge de la nostra ciutat”. 


La Policia també informarà sobre les sancions que contempla l’ordenança d’animals de companyia que poden anar dels 100 als 400 euros per embrutar les vies públiques i qualsevol lloc destinat al trànsit o a l’esbarjo dels ciutadans amb deposicions fecals dels gossos. Aquesta ordenança també contempla com a greus, amb multes de 400 a 2.000 euros, la circulació de gossos pel carrer sense corretja o cadena, el fet de no tenir-los en les condicions sanitàries, o d’atenció que no garanteixi la seva salut i protecció. La campanya no té un termini de finalització sino que "es realitzarà fins que es consideri necessari".

Galeria d'imatges

P1030674.JPG
P1030674.JPG

Document Actions