Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou lamenta l’accident de la jove que participava al Saloufest

dijous 02 abril 2015

Els fets, ocorreguts aquesta passada nit, estan sota la investigació del cos dels Mossos d’Esquadra

L’Ajuntament de Salou requereix als hotels que participen del paquet turístic que deixin de perjudicar la bona imatge turística del municipi i que cessin en l’ús de la marca Salou

 

L’Ajuntament de Salou lamenta profundament l’accident que ha succeït aquesta matinada amb una jove que participava al programa turístic-esportiu del Saloufest i que es trobava allotjada a l’hotel Jaume I. L’Ajuntament desitja la prompta recuperació de la jove i esperem que aquests fets no es tornin a repetir. La investigació d’aquest cas la porten directament els efectius del cos de policia dels Mossos d’Esquadra per esclarir els fets.


Arran de l’atestat de la Policia Local s’ha detectat una presumpta irregularitat administrativa per sobreocupació de l’habitació al Jaume I; per tant, de manera immediata l’Ajuntament ha incoat les diligències oportunes. L’Ajuntament requereix als 5 hotels participants d’aquest paquet turístic que compleixin escrupolosament la normativa: el Jaume I, Almonsa; Playa Park; Molinos i Four Elements.

 

Al llarg d’aquest matí es traslladarà a l’administració competent en matèria de turisme i inspecció perquè actuï d’acord amb els fets detectats ja que a l’habitació s’hi allotjaven 4 persones.  

 

Finalment, l’Ajuntament de Salou requereix als hotels que participen del paquet turístic i que incompleixen la normativa així com també al touroperador ‘I Love Tour’ i a tots els participants del programa que deixin de perjudicar la bona imatge turística del municipi i que cessin en l’ús de la marca Salou.

Fitxers adjunts

Document Actions