Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou lliura a l’Església Evangèlica un xec de 810 euros de la recaptació de la paella popular

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat la importància de “reforçar els llaços de la societat en aquesta època que estem vivint a través de la solidaritat”

dimarts 07 gener 2014


Aquest matí, l’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Cultura i Festes, Maria Jose Rodríguez  ha lliurat un total de 810 euros a  l’Església Evangèlica fruit de la recaptació de la Paella amb motiu del 30 d’Octubre.  L’acte, que ha comptat amb la presència de Eduardo Bracier de l’esglèsia evangèlica acompanyat d’altres membres de la seva entitat. 
L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat  la importància de “reforçar els llaços de la societat en aquesta època que estem vivint a través de la solidaritat” i ha destacat la feina que fan entitats com l’Esglèsia Evangèlica. Granados ha remarcat la seva ferma voluntat de continuar treballant per la creació d’ocupació al municipi perquè segons ha dit “és la única via perquè les persones puguin millorar la seva situació”.
Per la seva banda, Bracier ha aprofitat l’ocasió per agrair el suport rebut per part de l’Ajuntament i destacar la solidaritat dels ciutadans de Salou que segons ha dit “s’han solidaritzat més que mai’. Bracier també ha destacat l’ajuda de l’Ajuntament com de supermercats que han ajudat en la recaptació d’aliments durant el Nada.
L’Ajuntament col•labora activament amb l’Església Evangèlica així com amb Càritas mitjançant diferents iniciatives per recolzar les necessitats de moltes famílies.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions