Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou lliura el pin de plata pels 25 anys de treball a l’administració al cap de la Policia Local

dilluns 11 agost 2014

José Luís Gargallo, va iniciar la seva carrera com a agent en pràctiques

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha rebut al funcionari, Inspector en Cap de la Policia Local, Jose Luis Gargallo a alcaldia com a homenatge pels seus 25 anys al servei de l’Administració local. En aquest acte, també ha estat present, el regidor d’Ocupació, Jesús Barragán i el regidor de la Policia, Ramon Maria Pascual. 

L’Inspector en Cap de la Policia Local, José Luís Gargallo Garcia, va començar a treballar a l’Ajuntament de Salou el dia 1 de març de 1991 com agent de la Policia Local en pràctiques. A partir de l’1 de desembre de 1991 fins el 26 de març de 2000,  va fer funcions de tècnic d’administració general de manera interina, retornant al seu lloc de treball d’agent de la Policia Local a partir del 27 de març de 2000 i fins el 31 de maig de 2001 quan va aprovar la plaça d’inspector en Cap de la Policia Local, càrrec que desenvolupa des de l’ 1 de juny de 2001 i fins a l’actualitat.
El batlle li ha lliurat el pin de plata pels seus 25 anys de treball a l’administració i li ha volgut traslladar l’agraïment en nom de la Corporació municipal. 

En l’acte també ha estat present, el Cap del Servei de Recursos Humans. El batlle ha destacat la seva gran vocació de servei a la ciutat i la seva responsabilitat i esforç diari. En finalitzar l’acte s’han fet una foto de família.

Galeria d'imatges

P1040243.JPG
P1040243.JPG

Document Actions