Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou lliura els premis del XXVIII Concurs d’Aparadors de Nadal

La Ibense ha assolit el primer premi en la categoria d'aparador lliure i el restaurant La Morera en la categoria de pessebre

dimecres 09 gener 2013


El  jurat del XXVIII concurs d’aparadors de Nadal ha decidit ja els guanyadors del certamen on enguany han participat un total de 21 establiments. El primer premi en la categoria de aparador lliure ha estat per La Ibense  i la Morera en la categoria de Pessebre. Tant els premiats d’una categoria com de l’altra s’enduran com a primer premi un total de 400€. Es tracta d’una iniciativa impulsada des de la Regidoria de Comerç sota l’objectiu de promoure el comerç local.
El concurs va començar el dia 6 de desembre i va durar fins el dia 6 de gener.  Van poder participar  tots els comerciants del municipi que es van voler inscriure en aquesta iniciativa. En total, han format part 21 establiments incrementant notablement l’edició nadalenca de l’any passat quan es van inscriure 13 comerços.
El primer premi en la categoria ‘aparador lliure’ ha estat per La Ibense, el segon pel Bar Restaurant el Duende, el tercer per la Boutique Fernan’s i el quart premi per l’aparador de Fruites i Verdures J. Rofes.  La Ibense va voler simular en el seu vistos aparador un menjador de Nadal, amb llar de foc, taula parada i altres detalls originals.
En la categoria de ‘Pessebre’, el primer premi va ser pel restaurant La Morera, el segon per Blau Marí i el tercer per Pancover. La característica més valorada en el restaurant La Morera és que pràcticament totes les figures i components van ser realitzats de manera manual utilitzant materials com guix, paper o cartró.
Els inscrits van poder escollir entre les categories d’aparador lliure (14 comerços) o pessebre (7 comerços). En la categoria aparador la temàtica va ser  totalment lliure mentre que en la categoria pessebre l’estructura i temàtica central serà el tradicional pessebre. El jurat ha tingut en compte el tema central, la manipulació, muntatge, utilització de productes propis de l’establiment, l’atracció de públic, la il•luminació i l’originalitat. Tant els premiats d’una categoria com de l’altra s’enduran com a primer premi un total de 400€, com a segon 275€, i el tercer 200€; a més en la categoria d’aparador hi haurà un quart premi dotat amb 150€. Serà obligatori tenir el distintiu d’establiment, que dóna la Regidoria de Comerç i col•locar-lo en un lloc visible de l’aparador.

La regidora de comerç, Maria de los Reyes Pino, ha explicat que: “amb aquesta iniciativa hem volgut motivar als comerços locals per tal que siguin molt creatius i atreguin als compradors en aquestes festes nadalenques”. A més, la regidora ha afegit que: ““continuarem treballant en accions que promoguin el comerç local i estar al costat del comerciants de la ciutat”.

Galeria d'imatges

IBENSE.JPG
IBENSE.JPG

Document Actions