Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou lliura les targetes de zona blava de 150 hores gratuïtes anuals per a la resta de ciutadans

Ja estan totes les targetes disponibles i per recollir a les dependències de l’OAC en horari d’atenció al públic de 9:00h i fins a les 14:30h, de dilluns a divendres

dimarts 16 octubre 2012

Des de l’Ajuntament de Salou es recorda que la zona blava d’hivern només afectarà a cinc carrers del centre del municipi:

C/ Barcelona, c/ Berenguer de Palou (des de la Via Augusta a la Via Roma), Via Augusta, Via Roma (des del carrer Barcelona fins a la Plaça de Francesc Macià) i c/ Ciutat de Reus (de la Via Augusta al c/ Sínies). El preu de l’estacionament baixa en comparació a l’estiu als 0,70 cèntims, la primera hora i 0,80 cèntims, a partir de la segona hora.

La zona blava d’hivern apareix com resposta a la reivindicació històrica de l’Associació 365 dies Salou Vila Comercial, d’implantar una zona blava d’hivern, al centre del municipi per dinamitzar el comerç tot l’any.

La ciutadania de Salou disposarà enguany de dos tipus de targeta d’aparcament en zona blava:

La targeta tipus 1: disposarà d’un saldo de 200 hores anuals gratuïtes (vàlida del 30 de setembre de 2012, al 30 de setembre de 2013, ambdós inclosos) i està adreçada als residents de les zones blaves d’hivern, així com per als veïns dels carrers paral·lels a l’àrea pròxima de la zona blava, és a dir, del carrers : Passatge Brumar, c/ Scala Dei, c/ Salauris i c/ Cèsar.

Aquesta targeta els permetrà gaudir de 200 hores gratuïtes anuals d’aparcament en qualsevol punt de zona blava d’hivern dels cinc carrers esmentats o a qualsevol altre punt de zona blava d’estiu, fins esgotar el saldo. A més, si teniu la  targeta ciutadana, des de l’OAC es podrà incloure aquest servei a la mateixa targeta.

La targeta tipus 2: disposa d’un saldo anual de 150 hores ( vàlida del 30 de setembre de 2012, fins al 30 de setembre de 2013, ambdós inclosos). Aquesta targeta està adreçada a la resta de veïns i veïnes del municipi, i permetrà al ciutadà treure un ticket per aparcar també en qualsevol punt de zona blava fins esgotar el crèdit disponible.

Per altra banda, s’informa novament que les persones amb mobilitat reduïda que disposen de les targetes d’aparcament homologades administrativament, podran estacionar gratuïtament els seus vehicles a les zones blaves, a les places d’estacionament sense barreres i fàcil accessibilitat habilitades per a ells o fins i tot, en un extrem de les 61 zones de càrrega o descàrrega habilitades a Salou.

Així doncs, tant els residents dels carrers esmentats com la resta de la ciutadania que tingui l’Impost de Circulació de Vehicles domiciliat a Salou pot recollir la seva targeta d’aparcament per a la zona blava a les instal·lacions de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) en horari d’atenció al públic de 9:00h i fins a les 14:30h, de dilluns a divendres.

Per aconseguir la targeta són necessaris els  següents requisits:

Tenir el vehicle censat a l’Ajuntament de Salou.

Disposar del l’impost sobre vehicles de tracció mecànica (IVTM) al dia.

No tenir sancions de trànsit pendents de pagament o en fase d’execució.

Cal presentar el DNI (original no fotocòpia) del titular del vehicle o autorització.

La forma de recollida serà la següent:

La targeta es lliurarà al titular presentant el seu DNI; però també la pot recollir qualsevol familiar, presentant el DNI del titular del vehicle o autorització signada pel mateix, amb fotocòpia del seu DNI.

Document Actions