Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’ajuntament de Salou lliura un projector al Centre d’Assistència Primària

L’alcalde de Salou ha lliurat aquest recurs necessari per realitzar formació sobre salut adreçada als ciutadans

dilluns 03 març 2014

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha lliurat avui un projector a la Doctora Montserrat Gens, Directora del Centre d’Assistència Primària (Centre D'Alta Resolució) de Salou. En aquest lliurament també ha estat present el regidor de Salut Pública, Ramon Pascual i la Directora adjunta, Núria Hernández del mateix centre.  

Aquest projector està destinat al projecte de l’Aula d’Educació Sanitària adreçat a tota la comunitat. El projector és un recurs necessari per desenvolupar els diferents programes i tallers com ‘Pacient expert’, formació en 'l’Aula d’Alletament Matern' o 'Seguiment Post-part'. L’aula que s’acabarà d’equipar i acondicionar estarà situada en el primer pis.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “malgrat l’actual situació econòmica, des de l’Ajuntament s’intenta donar suport i col·laborar en tot el que sigui possible amb el Centre d’Atenció Primària donat que els ciutadans són els principals beneficiaris i no podem deixar de fer esforços en aquesta direcció”. Per la seva part, la directora del centre ha agraït la col·laboració de l’ajuntament de Salou i ha explicat que  “durant aquest 2014, tenim com a objectiu  apropar-nos en major mesura a la comunitat i realitzar formació en temes d’interès dels ciutadans, en aquest sentit dotar d’aquest equipament l’aula de formació és important per poder fer-ho”. Gens ha avançat que ‘s’estan preparant canals per fomentar aquesta aproximació al ciutadà i promoure la seva participació i intercanvi d’opinions i suggeriments”.

Galeria d'imatges

P1000168.JPG
P1000168.JPG

Document Actions