Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou lliura una placa a la professora de l’Institut Marta Mata, Llum Viruete, amb motiu de la seva jubilació de la docència

dilluns 19 octubre 2020

L’alcalde Pere Granados li agraeix la seva tasca educacional amb els i les alumnes, durant el seu pas per les etapes Infantil i Primària a l’escola Santa Maria del Mar; i també pels alumnes del Programa de Formació Inicial-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) que no han pogut finalitzar l’ESO, que s'imparteix al Centre Atenea

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, en nom de l’Ajuntament, ha lliurat aquest matí una placa en reconeixement a la labor docent feta per la professora Llum Viruete, que els últims anys ha exercit al Centre Atenea amb els alumnes del Programa de Formació Inicial-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT), i que ara deixa, definitivament, el món de l’ensenyament en retirar-se de l’àmbit professional.

A l’acte, que ha tingut lloc a Alcaldia, hi ha assistit la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez; la directora de l’Institut Marta Mata, Carme Moreno; i l’exdirectora de l’Escola Santa Maria del Mar, Rosa Lajusticia, centre on Viruete va iniciar la seva activitat l'any 1985, a l’etapa d’Infantil i Primària.

Granados ha agraït a la professora la seva tasca educativa realitzada amb els i les alumnes del municipi i li ha desitjat molta sort en aquesta nova etapa vital.

La regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, li ha agraït la vocació i esforç dedicat durant els últims anys als estudiants del PFI-PTT.

Per la seva banda, la professora Llum Viruete ha manifestat que "han estat dues etapes molt diferents les que he dedicat al món de l'ensenyament, però estic satisfeta tant d'haver treballat a infantil i primària, com amb els alumnes del PFI-PTT". Així mateix, ha afegit que estava molt contenta d’haver pogut ajudar els i les joves “a descobrir allò que volen fer a la seva vida i a trobar el camí”.

Galeria d'imatges

LLUM VIRUETE 1.JPG

Document Actions