Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’ajuntament de Salou millorarà la coberta del Pavelló Municipal d'Esports

dimecres 30 abril 2014

Avui s’ha signat el contracte amb l'empresa adjudicatària per la millora de coberta en dos nivells superiors
 
L’Ajuntament de Salou millorarà i reforçarà la coberta del Pavelló Municipal d’Esports que havia patit  filtracions d’aigua de manera puntual quan plovia. L’alcalde de Salou, Pere Granados ha signat avui el contracte d’obres amb el representant de la empresa adjudicatària Garcia Riera S.L que serà l’encarregada de realitzar les obres. En aquesta firma també ha estat present el Secretari General de la Corporació.

La rehabilitació consistirà en la col·locació d’una coberta metàl·lica inclinada amb canals que recolliran l’aigua. En total, el pressupost màxim d’execució assignat pel contracte d’aquestes obres és de 182.525, 42.
L’actuació a dur a terme consisteix en la creació d’una nova cobertura impermeable  en els nivells primer i segon, és a dir, els nivells superior i intermedi. La superfície aproximada d’actuació és en realitat de 1.683. 

Concretament, l’actuació consistirà en la neteja i arrencada de l’aïllament de poliuretà existent, el desmuntatge i acompanyament de canalitzacions de tubs que recullen aigua de diferents nivells de la cobertura i la traslladen a altres nivells inferiors, la creació d’una nova envolvent impermeable, en els nivells primer i segon.
Amb aquesta actuació, el Pavelló Municipal d’Esports on es desenvolupen nombroses activitats esportives, lúdiques i culturals tindrà una cobertura més apropiada i adequada evitant les molèsties que generava la filtració d’aigua.

Cal recordar que  la inversió que es realitzarà procedeix del Pla Fomit 2013. El FOMIT és el Fondo para la modernización de infraestructuras turísticas, depenent del Ministerio de industria, energía y turismo i tenen com a objecte continuar incrementant els serveis i la qualitat de les platges i el seu entorn.
 

Galeria d'imatges

P1010602.JPG
contracte_obres.jpg

Document Actions