Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’ajuntament de Salou netejarà i desbrossarà la zona adjacent a la pista descoberta de la Zona Estival

L’alcalde i la regidora de Manteniment Urbà visiten la zona on s’actuarà pròximament donant resposta a una necessitat expressada en el Consell Sectorial de Participació

dimarts 05 juny 2012

L’alcalde de Salou, Pere Granados i la regidora de manteniment urbà, Maria Jose Rodriguez  juntament amb representants de la empresa concessionària Moix van visitar recentment els voltants de la pista descoberta de la Zona Estival on a finals de setmana començaran les tasques de millora i neteja de vegetació. Es tracta d’una actuació que dona resposta a la demanda realitzada  per l’associació de veïns en un Consell Sectorial de Particpació.

Les feines consistiran en desbrossar el talús de les terres del carrer Farigola així com la millora de la plantació del mateix amb planta de tipus ‘rastrera’. Aquestes plantes permetran cobrir la totalitat de la superfície i retenir les terres evitant que caiguin  sobre la calçada del carrer.  Es realitzarà també una millora i adequació  de la part inferior del talús, formant una esplanada que serà adequada per a l’aparcament de vehicles.

Posteriorment, després de retirar les runes i pedres existents, s’adequaran les pendents del camí peatonal  que uneix l’espai de la pista  passant per l’àrea boscosa del camí de la Farola, recentment millorat pels serveis de l’Ajuntament.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assegurat que “hem volgut donar una ràpida resposta a una demanda realitzada pels veïns mitjançant un òrgan de participació ciutadana com els consells, la nostra voluntat és sempre respondre en la mida que puguem a les necessitats i inquietuds dels ciutadans del nostre municipi”.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions