Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou obre el termini per concedir subvencions a les entitats de caire social

Es podran presentar des del 30 de setembre al 28 d’Octubre a l’OAC

divendres 27 setembre 2013

L’Ajuntament de Salou obrirà el proper dia 30 de setembre el termini per tal que les associacions  que treballin per la integració social o promoció del benestar social de la família, la infància, l’adolescència, la dona, els immigrants, les persones majors i els discapacitats i altres col·lectius en situació de risc o necessitat, així com les destinades a l’atenció de situacions de greus mancances o d’emergència social, entre d’altres, puguin accedir a aquestes subvencions.

Les bases ja estan publicades a la web de l’Ajuntament de Salou i els interessats es podran presentar des del 30 de setembre al 28 d’Octubre. Aquestes ajudes tenen per objecte col·laborar econòmicament amb les associacions i entitats sense ànim de lucre, amb la finalitat de contribuir amb el finançament de les seves despeses de manteniment. En total, hi ha destinada una partida de 5.000 euros.

El regidor de l’àrea, Pedro Lavilla, ha explicat que “la voluntat és fomentar activitats i programes de caràcter social al municipi de Salou que afavoreixin l’assistència i promoció del benestar dels ciutadans de la nostra ciutat” i ha explicat que també volem ajudar a que es mantingui “el moviment associatiu i voluntariat social que juguen un paper tan important en l’actual situació econòmica”. 

La presentació de la documentació es podrà dur a terme del 30 de setembre al 28 d’octubre, ambdós inclosos, a les oficines de l’OAC, a la planta baixa de l’Ajuntament ( de 9h a 14,30h ). Les bases de les subvencions i els models normalitzats per sol·licitar-la es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Salou, a l’apartat de Benestar Social i Ciutadania. Per a qualsevol aclariment els responsables de l’Espai Municipal d’Atenció Social (Espai MAS) atenen les consultes de dilluns a divendres de les 10h a les 13h (excepte els dimecres).

Entre les condicions per poder rebre la subvenció està que les activitats es desenvolupin en el terme de Salou, que siguin sense ànim de lucre i que els objectius i finalitats dels programes siguin coincidents amb les bases.  

Document Actions