Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou obre la convocatòria per cobrir 14 places d’agents interins vacants de la Policia Local de Salou

dimecres 14 gener 2015

Fins el proper 28 de gener es poden presentar les instàncies per participar al procés selectiu   

 

L’Ajuntament de Salou ha obert el termini per a contractar un total de 14 agents interins de Policia Local. Les sol·licituds per formar part en aquest procés selectiu, mitjançant concurs d’oposició lliure, de 14 places d’agents interins vacants, integrades a l’escala d’administració especial, subescala serveis especials, classe policia local, grup C, subgrup C2 de titulació, s’han de presentar segons indiquen les bases específiques de la convocatòria, abans del proper 28 de gener.

Els documents necessaris per participar, la manera i el lloc de presentar les sol·licituds es pot consultar a les bases específiques publicades al BOPT i al Tauler d’edictes de l’oficina virtual de la Corporació (www.salou.cat; apartat Ajuntament; Oferta Pública d’Ocupació).

http://www.ov.salou.cat/siac/DetalleTablon.aspx?id=1059

Atesa la necessitat de la incorporació d’aquests efectius interins abans del període de Setmana Santa, les proves d’aquest procés selectiu seran immediatament després de la convocatòria. Els futurs agents interins seleccionats com cada any, seran un reforç afegit a la seguretat habitual i a l’equip actual de la Policia Local de Salou de cara a la campanya estiuenca, i fins a finals de temporada, sobre finals d’octubre. L’objectiu és realitzar un reforç davant l’increment de necessitats en aquests mesos i continuar oferint un servei de qualitat.

Els candidats hauran de realitzar una sèrie de proves entre les quals està una d’aptituds físiques, un psicotècnic, i de coneixement  policials i del territori. També hi haurà algunes proves que ajudaran a sumar punts com per exemple les proves sobre coneixement de llengua anglesa i altres idiomes. Els candidats triats per cobrir les places realitzaran posteriorment un curs de 120 hores impartit de formació, abans d’incorporar-se a la Policia Local de Salou, com agents interins.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

POLI.jpg
POLI.jpg
POLICIA_LOCAL.JPG

Document Actions