Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou obre la convocatòria d’agents interins per cobrir 14 places de Policia Local

divendres 12 febrer 2016

Fins el proper 2 de març es poden presentar les instàncies per participar al procés de selecció

L’Ajuntament de Salou ha obert avui el termini per a contractar 14 agents interins de Policia Local. Les sol·licituds per formar part en aquest procés selectiu, mitjançant concurs d’oposició lliure s’han de presentar segons indiquen les bases específiques de la convocatòria, abans del proper 2 de març.

Els documents necessaris per participar, la manera i el lloc de presentar les sol·licituds es pot consultar a les bases específiques publicades al BOPT i al Tauler d’edictes de l’oficina virtual de la Corporació (www.salou.cat; apartat Ajuntament; Oferta Pública d’Ocupació).

http://www.ov.salou.cat/siac/DetalleTablon.aspx?id=1695

Les proves d’aquest procés selectiu es duran a terme immediatament després de la convocatòria ja que es pretén incorporar els agents abans del període de Setmana Santa. Els futurs agents interins seleccionats reforçaran la seguretat habitual i a l’equip actual de la Policia Local de Salou de cara a la campanya estiuenca, i fins a finals de temporada per tal de continuar oferint un servei de qualitat.

Entre les diverses proves que hauran de superar els candidats n’hi ha una d’aptituds físiques, un psicotècnic, i de coneixement  policials i del territori. Altres proves que ajudaran a sumar punts seran les proves sobre coneixement de llengua anglesa i altres idiomes. Els candidats triats per cobrir les places realitzaran posteriorment un curs de 120 hores impartit de formació, abans d’incorporar-se a la Policia Local de Salou, com agents interins.

A més, recordar que el 29 de febrer es duran a terme les proves del procés selectiu de les 3 places d’agents de la Policia Local incloses en l’Oferta Pública d’Ocupació per l’any 2016. La primera prova de català es realitzarà el proper 16 de febrer i la prova cultural el dia 29 de febrer.

Galeria d'imatges

policia.jpg

Document Actions