Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou obre una nova convocatòria dels ajuts econòmics per a les despeses de subministraments de la llar

dijous 13 juny 2024

L’Ajuntament de Salou ha obert una nova convocatòria dels ajuts econòmics per a les despeses de subministraments de la llar. Les sol·licituds es podran presentar fins al 26 de juliol, i cobriran la despesa ja efectuada de llum, aigua i gas dels mesos de gener a desembre de 2023, amb un abonament màxim de 650 euros, per persona beneficiària.

L’import de les subvencions serà d’un màxim de 400€ en concepte de despeses de llum; 100€ en concepte de despeses de gas i 150 €, en concepte de despeses d’aigua.

Cal dir que l’import màxim s’incrementarà en un 5%, en cadascun dels següents supòsits: per a cada membre que acrediti tenir un grau de discapacitat igual o superior al 33%; amb l’acreditació de família monoparental/marental; i amb l’acreditació de ser víctima de violència de gènere.

Les sol·licituds es podran lliurar, de forma telemàtica, a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ); o, presencialment, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. Es pot demanar cita prèvia en aquest altre enllaç (FES CLIC AQUÍ), cita prèvia Servei d’Atenció al Ciutadà i Padró d’habitants/Registre d’entrada.

Les persones interessades poden demanar més informació a l’Espai Municipal d’Atenció Social (MAS), ubicat al número 11 del carrer Ebre; o bé trucant al telèfon 977 309 206.

L’horari d’atenció és de dilluns a divendres, de 10 a 13 h (dimecres, tancat).

Les persones interessades poden demanar més informació a l’Espai Municipal d’Atenció Social (MAS), ubicat al número 11 del carrer Ebre; o bé trucant al telèfon 977 309 206

Aquestes ajudes es destinaran a totes aquelles persones físiques, majors de 18 anys (o 16 anys, en cas d’emancipació legal); empadronades a Salou des del 2 de gener de 2023 i fins a la data de presentació de la sol·licitud; i que justifiquin dificultats econòmiques, sempre que compleixin els requisits específics descrits a les bases.

Enllaç d'interès, anunci de la convocatòria: (FES CLIC AQUÍ)

 

 

 

Fitxers adjunts

Document Actions