Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou obté bona nota en l’atenció ciutadana

dilluns 20 febrer 2017

Els usuaris de l’OAC puntuen amb un 8,5 sobre 10 la nota del servei de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà

 

Aquesta setmana s’implementen  serveis d’avaluació de qualitat a la biblioteca, a la piscina municipal i també amb enquestes a peu de carrer a l’àrea de Benestar Social

 

El Departament de Qualitat de l’Ajuntament de Salou ja està analitzant els resultats de les enquestes realitzades en els últims mesos a l’OAC, l’oficina d’atenció ciutadana, la qual ha mantingut una puntuació mitjana de 8,5 sobre 10 en una mostra de més de 300 enquestes realitzades entre els usuaris de l’oficina de registre. Aquestes enquestes s’han dut a terme entre els mesos d’octubre de 2016 i febrer de 2017. D’aquests resultats destaca en primer lloc la valoració dels interessats sobre el tracte rebut per part dels funcionaris municipals, mentre que les accions més reclamades fan referència al foment dels canals no presencials i la informació disponible a la web. El Regidor delegat de Serveis Generals i Qualitat, Jesús Barragán, assenyalava que “des de la corporació ja estem treballant en el projecte de renovació de la web municipal, la qual concretarà de manera més àgil i clara aspectes que ara ens demana la ciutadania i que hem pogut copsar en aquesta enquesta”. Malgrat tot, el regidor afegeix que “estem satisfets de la bona resposta ciutadana perquè creiem necessari aquesta acció de valorar el servei que estem prestant, i la manera de trobar punts de millora dintre d’aquesta prestació és preguntar als usuaris i atendre les reclamacions ciutadanes”.

 

Nous punts

Emmarcat en aquest projecte d’avaluació dels serveis públics, i per complementar la que ja fa mesos s’està duent a terme a l’OAC, s’ha iniciat una nova la recollida d’informació a través d’enquestes particularitzades a diferents serveis municipals, amb l’objectiu d’estendre els sistemes d’avaluació a altres àmbits, i establir canals a on els usuaris d’aquests serveis puguin comunicar les seves percepcions i necessitats. Així, s’han instal·lat dispositius informàtics de recollida d’enquestes a la Piscina municipal i a la Biblioteca, i s’ha iniciat una campanya de consulta personal a peu de carrer a l’àrea de Benestar i Serveis Socials.

 

L’anàlisi de tota aquesta informació, segons el Regidor delegat de Serveis Generals, permetrà engegar nous processos de millora específics de cada servei, per tal d’assolir les expectatives dels ciutadans.

Galeria d'imatges

attciutadana.jpg
sms2.jpg
serveis_socials1.JPG

Document Actions