Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou permet el fraccionament dels impostos bàsics: l’IBI i la taxa de recollida de residus

La mesura, recollida en el Pla municipal contra la Crisis, busca facilitar el pagament a aquells ciutadans que ho necessitin

dimecres 09 juny 2010

L’Ajuntament de Salou permetrà pagar els impostos de l’IBI i la taxa de recollida  de residus urbans domiciliaris a l’habitatge habitual de manera fraccionada en dos pagaments. Es tracta d’una de les accions contemplada dintre del Pla Municipal de Mesures Anticrisi per facilitar al ciutadà el pagament dels impostos bàsics.

Es podrà pagar el 50% fins el 15 de setembre i l’altra 50% de l’import fins el 15 de desembre. Els sol·licitants que es vulguin acollir a aquesta mesura no podran superar els 16.000 euros d’ingressos bruts.

Com a requisits, la persona ha de portar un mínim d’un any empadronada al municipi de Salou. És també imprescindible per fraccionar el pagament de l’IBI i la taxa de recollida de residus que es tracti de l’habitatge habitual del sol·licitant, és a dir, aquella vivenda on figuri empadronat el sol·licitant. Per poder acollir-se a aquesta mesura, la persona ha de tenir un únic immoble com a vivenda habitual. El període de presentació de la sol·licitud finalitzarà el 20 de juliol de 2010.

El regidor de Gestió Econòmica i Hisenda , Jesús Barragán, ha explicat que “aquesta és una més de les mesures que està impulsant l’Ajuntament  dintre del seu Pla per fomentar l’estalvi i facilitar als contribuents el pagament dels impostos i altres taxes” i ha afegit que “forma part de la nostra responsabilitat pal·liar els efectes de la crisis i entendre les necessitats dels ciutadans de Salou”.  Es preveu que l’any vinent el pagament pugui ser fraccionat en 10 o 12 mesos per facilitar encara més el pagament.

 Requisits dels sol·licitants

El sol·licitant haurà d’aportar la instancia omplerta que pot recollir a l’Ajuntament de Salou així com una declaració jurada de la persona conforme reuneix les condicions establerts. Serà obligatori portar el original o fotocòpia del DNI, original o fotocòpia compulsada de la declaració de la renda de 2009, o en el seu cas, fotocòpia de l’últim rebut d’ingrés de la pensió, ingrés de prestació d’atur o l’última nòmina percebuda. Per qualsevol dubte, el ciutadà pot contactar amb la oficina OAC (977 30 92 00).

Document Actions