Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou presenta el llibre ‘Joves emprenedors de Salou’

El llibre parla dels projectes de persones vinculades a Salou i de la seva trajectòria professional

divendres 29 octubre 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el regidor de Promoció Econòmica, Marc Montagut i el de Comerç, Mercat i Consum, Pedro Lavilla van presentar ahir a la sala Costa Daurada del Centre Cívic el llibre ‘Joves Emprenedors’ que recull el perfil de 34 joves emprenedors de la ciutat. 

La idea d’aquest projecte neix de la necessitat de presentar models d’emprenedoria i creació d’empreses en l’actual escenari econòmic. L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salou va buscar aconseguir que l’empresariat i els emprenedors salouencs fossin més coneguts en el territori. El llibre parla dels projectes de persones vinculades a Salou i de la seva trajectòria professional. En la situació actual de crisi, aquest projecte vol presentar  referents que serveixin per a excel·lir com a municipi.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, va destacar en el seu discurs  "el gran valor de persones com vosaltres, amb capacitat d’iniciativa, amb idees, amb professionalitat, imaginació i, sobretot, amb una ferma voluntat de tirar endavant, sigui important per capgirar el rumb de l’economia local". En aquest sentit, Granados ha dit que "des de l’Ajuntament i des d’aquest govern, tenim una total disposició a col·laborar amb tots aquells emprenedors que demostren esforç i ganes de fer".

Per la seva part, el regidor de Promoció Econòmica ha insistit en que "volem fer, en aquest llibre un reconeixement ampla a tot el conjunt d’emprenedors que han contribuït a fer de Salou una ciutat pròspera i dinàmica".

Montagut ha explicat que “aquest llibre vol ser un punt de trobada i el germen d’una major integració i cooperació entre emprenedors del nostre municipi” i ha afegit que “considerem que aquesta obra contribueix al coneixement mutu entre emprenedors de Salou, a vegades tan propers i d’altres tan llunyans, i a l’hora, també  a que els coneguin els seus conciutadans”.
Per la seva part, el regidor de Comerç, Mercat i Consum ha explicat que “són una peça clau per Salou, especialment en el comerç i els serveis. Amb iniciatives com aquest llibre esperem donar-los el reconeixement que es mereixen i els ànims per continuar creixent.”
El llibre recull projectes  de caire artístic, empresarial,  arquitectònic, gastronòmic, esportiu.

 

Galeria d'imatges

premsa1.JPG

Document Actions