Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou presenta la nova agenda d’estiu 2010 que acollirà quasi cent actes culturals, esportius i festius

Sota el títol ‘Petons de cultura’, el variat programa d’enguany consolida la ciutat com a referent de les arts escèniques i activitats lúdiques

divendres 25 juny 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb la Regidora de Cultura i Festes, Isabel Aguilera i el tècnic de cultura, Salvador Mimbrera han presentat avui l’Agenda d’Estiu Salou 2010 sota el nom de ‘Petons de cultura’ en la que s’han programat un conjunt de quasi bé 100 actes diversos per tal de dotar de contingut cultural, lúdic i esportiu les activitats de Salou per tal d’arribar a públics de totes les edats i característiques.

L’alcalde ha explicat que “l’extens programa intenta cobrir la gran diversitat d’inquietuds i aficions culturals, esportives i lúdiques” i ha remarcat l’esforç municipal “per proposar activitats de qualitat que recullin inquietuds de tots el col·lectius que conviuen  durant els mesos d’estiu a la ciutat.” Granados ha afegit que “el gran dinamisme i varietat d’activitats mostra la sensibilitat de la política cultural de l’Ajuntament per activitats artístiques i  cultural que donin projecció al municipi i una oferta complementària al turisme de sol i platja”.

El programa compta amb quasi cent actes repartits per tot el municipi entre els quals cal destacar concerts d’artistes de projecció internacional com Alejandro Sanz, Pastora Soler, Joaquim Sabina. A aquestes actuacions, s’afegiran les actuacions dels grups que participaran al Festival ‘Save the Beach’ que tindrà lloc el proper 17 de juliol amb La Oreja de Van Goch, Zenntric, Diego Martín que es realitzarà a la Platja de Llevant.


Entre els concerts, destaca també el Festival Anden, música alternativa de grups joves salouencs que actuaran els dies 30, 31 de juliol i 1 d’agost a la plaça de les Comunitats Autònomes. “Es tracta d’una aposta cultural pels moviments culturals juvenils que tenim a la ciutat i als quals volem donar suport i projecció” ha explicat en aquest sentit la regidora de Cultura i Festes, Isabel Aguilera.  Un altra de les novetats d’enguany és el ‘Casting World Faschion Faces’ un càsting de televisió obert als joves que serà televisat i donarà projecció a la ciutat.

Com activitats culturals, destaca el cicle de Cinema a l’aire lliure i el cinema a la Biblioteca que s’encetarà el proper 23 de juliol.  Aixímateix, el programa també recullirà activitats tradicionals com el Cicle d’havaneres, o el cicle de Sardanes que es realitzaran els dissabtes dels mesos de juliol, agost i setembre.

La guia incorpora activitats esportives molt variades plantejades des de la Regidoria d’Esports així com l’agenda de festes de les diferents entitats de Salou.

Cal destacar que tots els actes que es duran a terme al llarg de l’estiu seran majoritàriament gratuïts, a excepció d’algun concert de gran format.  En el plantejament d’enguany, s’ha realitzat un estalvi i una política d’austeritat econòmica en la despesa d’un 15% respecte l’any passat.

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions