Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou presenta la nova targeta ciutadana

Els ciutadans podran gaudir de la programació d’activitats municipals i tenir accés a nombrosos serveis com l’accés a les instal•lacions esportives o la Biblioteca amb la mateixa targeta

dimarts 22 febrer 2011

L’Ajuntament de Salou ha presentat avui la Targeta Ciutadana de Salou que ofereix una sèrie de d’avantatges per tots els ciutadans empadronats a Salou. L’objectiu principal de la targeta és oferir un conjunt de serveis i facilitats a totes aquelles persones només pel fet d’haver-se empadronat al Municipi.

Dins de la política de participació ciutadana, aquesta targeta permet a l’Ajuntament una comunicació més fluïda amb la ciutadania, de forma que els ciutadans poden gaudir d’informació puntual de la vida municipal i programació d’activitats. 

En concret, aquesta targeta ciutadana permetrà tenir accés  als serveis:

- de la Biblioteca Municipal de Salou i a la resta de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya

- avisos per mail i/o SMS d’informació d’interès municipal,

- accés i ús d’instal·lacions esportives,

- hores de la zona blava si es reuneixen les condicions. 

- aglutinarà també l’accés gratuït al trenet per a jubilats

La coordinadora de participació Maria Jose Rodríguez ha explicat que “estem treballant per tal que la targeta incorpori més serveis pel ciutadà i poder apropar la ciutat a les persones que formen part d’aquesta comunitat” i ha afegit que “les noves aplicacions s’aniran fent públiques a mesura que s’incorporin”. 

Per la seva part, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha dit que “l’objectiu principal no és cap altre que reconèixer tota aquella persona que, pel fet d’haver-se empadronat a Salou, manifesti la seva voluntat de fer del nostre municipi el seu lloc de residència permanent, és a dir, de formar part de la nostra comunitat” i ha afegit que “entenem que els ciutadans i ciutadanes de Salou mereixen una continua millora dels serveis al seu abast; i per això aquesta targeta pretén facilitar i fer més còmode la vida ciutadana en l’ús d’aquests serveis”.

Aquesta targeta tindrà tres colors diferents en funció de l’edat amb unes prestacions diferents en funció de l’edat:

FRANJA ROJA :  persones de 0 a 35 anys     JOVE

FRANJA VERDE:  persones de 36 a 64 anys       ADULT

FRANJA AMARILLA: persones de 65 i més    SENIOR

Durant uns mesos, aquesta conviurà amb la resta de targetes i acreditacions vigents, tot i que progressivament anirà substituint-les per convertir-se en l’única eina d’accés, amb la comoditat que això comporta. 

La targeta ciutadana es podrà recollir a l’Ajuntament a partir de dia 23 de febrer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Salou on s’haurà de presentar el DNI, NIF o passaport.

Per més informació es pot acudir presencialment a l’OAC en l’horari de 8.30 a 18 hores de dilluns a dijous i divendres de 8.30 a 14 hores, per telèfon al 977 30 92 92 o mitjançant correu electrònic oac@salou.cat o a participacio@salou.cat. També, en funció de les possibilitats econòmiques, volem que en un futur et permeti accedir a descomptes.

Document Actions