Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou presenta la segona edició del concurs ‘d’Institut emprèn’

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Montagut ha motivat als alumnes del col•legi Elisabeth i del IES Jaume I Salou a participar en aquest programa

divendres 29 abril 2011

Per segon any consecutiu, la regidoria de Promoció Econòmica impulsa el Concurs ‘l’Institut Empren’ entre els alumnes del col•legi Elisabeth i del IES Jaume I Salou.  Es tracta d’un projecte de generació d’idees que vol incentivar als joves del municipi en l’àmbit de la generació d’idees empresarials. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Montagut, ha explicat avui durant la presentació IES Jaume I que “la primera edició del concurs va tenir una molt bona acollida i es van presentar projectes molt interessants, esperem que enguany s’aportin idees per crear noves empreses que siguin una possibilitat real de sortida laboral”.


El programa també suposa un seminari que s’imparteix als dos instituts dirigits als estudiants de batxillerat i de cicles formatius. El contingut del seminari dóna resposta a preguntes com:


- com es generen les idees empresarials?
- Per què unes tenen èxit i d’altres no?
- Com podem avaluar la nostra idea empresarial?

El concurs ha estat creat en el marc del programa INICIA per a la creació d’empreses del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. Els interessats en participar en aquest concurs podran presentar-ho fins el 31 de maig. Les candidatures optaran


Primer: Premi a la Millor Idea Empresarial dotat de 600 euros
Segon: Premi a la Millor Idea Empresarial dotat de 500 euros
Premi al Projecte més innovador dotat de 500 euros
Premi al Projecte més ben treballat: 500 euros


Entre altres aspectes, es valorarà especialment l’originalitat en la presentació de la candidatura en vídeo, power point i el disseny. El jurat estarà format per tècnics de l’Ajuntament, professors i emprenedors.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions