Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou presenta un nou sistema de recollida de brossa

divendres 06 març 2015

El nou sistema s’implantarà a començaments del 2016 i serà més net, més pràctic i menys sorollós.

 

La regidoria de Medi Ambient de l’ajuntament de Salou ha presentat un nou sistema de recollida de brossa que s’implantarà al municipi a començaments del 2016. Es tracta d’un sistema bilateral de recollida de brossa, el qual pretén ser més net i més pràctic tant per als salouencs com per als treballadors de l’empresa de recollida, i sobretot menys sorollós amb tapes de tancament progressiu.

La Regidora de Medi Ambient, Núria Buira, ha explicat que: “aquest sistema té la peculiaritat de tenir obertura als dos costats, fet que permetrà que es puguin col·locar tant a l’esquerra com a la dreta d’un mateix carrer. Això suposa que un mateix camió podrà recollir els contenidors tant de la part esquerra com de la part dreta de la vorera”.

Els nous contenidors tindran una major capacitat, entre 1000 i 3500 litres, per tal de donar major cabuda a les zones amb menys contenidors i reduir l’espai destinat a aquest elements. Aquests, aniran també units per un sistema de rails, de manera que s’evitarà que es puguin desplaçar del seu lloc. A més disposaran d’un pedal frontal i una maneta lateral per tal de facilitar-ne l’obertura.

A l’acte també hi ha assistit l’alcalde de Salou, Pere Granados, el regidor de Serveis Interns, Contractació i Patrimoni, Jesús Barragán i el responsable de Nord Easy Ibèrica, Carles Arango. Arango ha explicat que: “ els nous contenidors tenen una major capacitat i es guanyarà espai en la via pública i en aparcaments”.

El nou contracte municipal té un preu de sortida de 46,4 milions d’euros (+IVA) i tindrà una durada de deu anys.

Galeria d'imatges

web2.jpg
P1120918.JPG
P1120907.JPG

Document Actions