Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou promou millores en els serveis de la Platja de Llevant

El projecte contempla, entre altres aspectes, la renovació del paviment de fusta de les dutxes per la comoditat dels visitants

dimarts 20 juliol 2010

L’Ajuntament de Salou ha aprovat avui les obres de millora de diferents serveis de la Platja de Llevant. Aquestes consistiran en la renovació del paviment del passeig situat al costat de la platja de Llevant així com la substitució de la fusta i renovacions puntuals realitzades com la pavimentació a base de pedra de Cenia. Es preveu que les obres comencin un cop finalitzada la temporada alta d’estiu.

 

Es realitzarà la renovació de les franges de fusta que estan integrades en el paviment i que degut a l’antiguitat actualment estan malmeses. Moltes d’aquestes franges han estat reparades puntualment però en conjunt aquestes progressives renovacions afecten negativament a l’estètica. Per tant, es plantegen diverses actuacions per tal de realitzar la seva reparació complerta.

 

D’altra banda, les dutxes de la platja de Llevant, que van ser construïdes fa aproximadament 14 anys i no s’han aplicat feines de conservació també necessiten renovar el paviment de fusta per tal de ser més còmodes i segures pels usuaris. En relació a la renovació del remat del muret situat al costat del passeig i la renovació dels paviments que es situen a la part de la zona així com les tarimes també es realitzarà millores donat que per la seva antiguitat resta en mal estat. Per tant es planteja la substitució d’aquests elements per uns de nous en fusta de millor qualitat.

Document Actions