Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou realitza reformes a les escoles públiques

La Regidoria d’Ensenyament lamenta que la Generalitat no hagi assumit els compromisos establerts amb les escoles locals

dimecres 01 setembre 2010

L’Alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el Regidor d’Ensenyament i Esports, David Ninyà, el Regidor de Serveis Interns, Jesús Barragán i el Regidor de Serveis i Via Pública, Pedro Márquez han realitzat avui una visita per el CEIP Europa i el CEIP Santa Maria del Mar per tal de comprovar de primera mà les reformes realitzades en aquests centre públics del Municipi.

Les millores s’estan fent amb equips dels plans d’ocupació de l’Ajuntament de Salou, que donen feina a persones en situació d’atur. El finançament d’aquests projectes és municipals i assoleix una quantia aproximada de  47.000 euros. El Regidor d’Ensenyament i Esports David Ninyà ha explicat avui que “el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, en concret els serveis territorials d’Educació a Tarragona, no ha assumit els compromisos adquirits en matèria de millores per les escoles del Municipi tal i com havien acordat en reunions prèvies”.  Els Serveis Territorials d’Educació a Tarragona han finançat una sèrie de projectes de millores d’infraestructura en els que no es troben cap dels centres de Salou tot i haver realitzat una sèrie de reunions on van quedar definides les accions en les que la Generalitat donaria suport.

L’Alcalde de Salou, Pere Granados, explica que “no podem deixar de realitzar millores en les escoles del municipi donat que és necessari que els infants tinguin un centre en condicions òptimes per poder estudiar i aprendre. Per nosaltres és una prioritat aconseguir els nivells de qualitat i excel·lència en els centres educatius”.

Les reformes realitzades engloben aspectes de manteniment dels edificis i millora dels espais. En concret, al CEIP Europa s’han realitzat una sèrie de reformes principalment a un dels patis exteriors. S’ha fet la renovació del paviment, la col.locació  d’encofrat, la creació de rampes d’accès, la col.locació de bancs,  la instal·lació de fontaneria i carpinteria. 

D’altra banda a l’escola CEIP Sta Maria s’han  arreglat revestiments de tot l’edifici, s’ha millorat la façana del pati i s’ha pintat tant exteriors com interiors: als passadissos, a la sala de professors, al serveis i altres dependències de l’edifici. Es tracta d’una obra de reforma integral adreçada al sanejament de les superfícies i els envans. 

Els plans d’ocupació 2010 també han treballat en altres projectes de millora i manteniment com la Llar de Jubilats, el Pabelló del Cap Salou o  els centre cívic Els Triangles. Tots els treballadors són ciutadans de Salou.

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions