Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou realitzarà treballs de millora de les voreres i la jardineria a la urbanització Covamar

dimecres 04 gener 2023

Recentment, s’han canviat 120 punts de llum de diversos carrers a Covamar, vetllant pel medi ambient i la sostenibilitat. Gràcies a les actuacions de millora en l'enllumenat públic realitzades en aquesta urbanització es preveu aconseguir una reducció, aproximadament, del 67 % en el consum d’electricitat, la qual cosa suposarà un estalvi de fins a 14.451,24 € anuals i una reducció de les emissions a l’atmosfera de diòxid de carboni (CO2) superior a 34 tones

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Manteniment, Reparacions i Adequacions, Pedro Madrona, i del regidor de Participació Ciutadana i Relacions Cíviques, Hèctor Maiquez, ha visitat, recentment, la Urbanització Covamar de Salou, on s’ha entrevistat amb els representants dels veïns, que li han transmès les seves inquietuds pel que fa a qüestions diverses, com l’estat de conservació de les voreres, l'aparcament i la jardineria.

L'alcalde els ha explicat el projecte que ja està actiu per tal de millorar Salou, relatiu a les 7 zones, unes obres de renovació i arranjament de diversos carrers del municipi, dividides en dos lots diferents, Ponent i Llevant. Aquestes actuacions, que han sofert un retard per causa de la pandèmia, impliquen una intervenció a voreres i calçades, als carrers i vies públiques amb desperfectes i que tenen més necessitat de ser arranjats i renovats.

“Es tracta d’una intervenció de xoc per tot Salou, dins d’un pla de política de microurbanisme, que té la finalitat de millorar els serveis urbans i garantir la qualitat de vida i benestar de residents i visitants”, ha expressat l’alcalde.

Pel que fa a la jardineria, es plantaran lledoners (Celtis australis) a les voreres. En aquest sentit, sota criteris tècnics, s’alternaran places d’aparcament i exemplars d'aquests arbres autòctons.

Galeria d'imatges

4.JPG
2.JPG
5.JPG

Document Actions