Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou recolza Cáritas amb la signatura d’un conveni anual per l’ajuda a les famílies més necessitades

L’alcalde i el Mossèn, Santiago Soro, han formalitzat avui l’acord de col·laboració

dijous 19 setembre 2013

L’Ajuntament de Salou ve desenvolupant una política de decidit suport a les entitats, col·lectius i ciutadans  més implicats en la resolució dels problemes socials, en la participació ciutadana i en la promoció de la dona. En aquest sentit, i amb el compromís que els Serveis Socials estiguin dirigits a tots els col·lectius socials i a la població en general, procurant d’aquesta manera el benestar de tota la ciutadania, avui s’ha signat un conveni amb Cáritas Interparroquial Salou per al desenvolupament del projecte d’ajut a les persones i famílies més necessitades del municipi.

L’alcalde de Salou, Pere Granados i el mossèn Santiago Soro han signat aquest matí el conveni per tal que Cáritas rebi el suport econòmic institucional  necessari per tal de gestionar el dia a dia de l’entitat i també per dur a terme un seguit de cursos i altres accions de formació. Com ha explicat el mossèn Santiago Soro al llarg d’aquest 2013 ja han atès i ajudat a gairebé 400 famílies de Salou amb greus problemes d’exclusió social, feina per la qual l’alcalde Pere Granados els ha felicitat i encoratjat a continuar atenent, escoltant i ajudant als més necessitats i a administrar els recursos perquè arribin a les persones amb necessitats bàsiques. A la signatura també hi ha estat present el regidor d’acció Social, Pedro Lavilla i el responsable de Cáritas Salou, Esteve Tomàs.

Segons han explicat des de Cáritas Salou en el dia a dia duen a terme un conjunt d’activitats com el servei d’acollida, escolta, orientació i acompanyament de les persones que s’adrecen a l’entitat sol·licitant ajuda, a més de comptar amb un Projecte bàsic per on passen tots els usuaris de Càritas Interparroquial de Salou. L’entitat ofereix els dilluns i els dimarts un Servei de Distribució d’Aliments, (SDA), a més, també preveu ajuts a persones d’urgència social que complementen l’anterior, com poden ser vals de farmàcia, òptica, vals de carn, transport, llibres escolars,... etc. Amb tot aquest conjunt de recursos es van cobrint les necessitats d’urgència a mesura de les possibilitats de l’entitat. Cáritas també ofereix formació segons les necessitats detectades, amb la finalitat de treballar l’autonomia personal i, finalment, també ofereix un espai dotat amb dos ordenadors on els interessats poden comunicar-se via internet de manera gratuïta.

Galeria d'imatges

DSCN1480.JPG
DSCN1480.JPG

Document Actions