Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou reconeix el mèrit i l’esforç de 10 estudiants del municipi que han obtingut els millors expedients acadèmics, amb el lliurament de beques universitàries

dijous 18 març 2021

L’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha lliurat els premis aquest matí, en un acte a la sala Europa del TAS

Els i les estudiants de diverses modalitats de Batxillerat i també de Cicles Formatius dels centres salouencs han rebut una beca per valor de 1.282€, cadascun

L’empresa Repsol Petroleo, SA, de la mà de la representant May Marqués, també ha lliurat dos xecs de 1.282€, cadascun

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha presidit aquest matí l’acte de lliurament de les beques per a estudis universitaris 2020 als alumnes que el curs passat van finalitzar el Batxillerat, en diverses modalitats; i també l’últim curs de Cicles Formatius de Grau Superior, que obtingueren el millor rendiment acadèmic i les millors qualificacions.

A l’acte, que s’ha celebrat a la sala Europa del Teatre Auditori de Salou (TAS), hi han assistit: May Marqués, representant de Repsol Petroleo, SA; Enric Masià, director de l’Escola Elisabeth; Montse Vallés, directora de l’Institut Jaume I; i Carme Moreno, directora de l’Institut Marta Mata, a més dels i les alumnes becats.

En els seus parlaments, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha felicitat els nois i noies de Salou per haver estat els millors alumnes, posant en valor la seva capacitat d’afrontar els reptes i les dificultats, arran de la pandèmia, al llarg de l'any 2020. L’alcalde s’ha referit a la digitalització i a la transformació de la societat, a nivell tecnològic; i també a la capacitat de fer-nos "més sensibles i solidaris" amb les persones i amb l’entorn, pel que fa a la sostenibilitat, com a necessitat prioritària.

Granados, que ha afirmat que “tenim molta fe i confiança en els nostres joves”, ha tingut paraules d’agraïment per a les beques que atorga Repsol Petroleo, SA, valorant el fet que, per part d’aquesta empresa, la formació sigui vista com un “element essencial de la nostra societat”. En aquest sentit, ha manifestat que “sector públic i privat, units, farem que el coneixement i la investigació arribin més lluny”.

Per la seva banda, la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha felicitat els alumnes premiats i ha reconegut l’esforç esmerçat en la seva darrera etapa a l’Institut. Ara ja, com a estudiants universitaris, Gómez els ha desitjat que les beques els serveixin per reforçar la seva motivació, esforç i voluntat per continuar treballant i lluitant pel seu futur acadèmic.

Així mateix, la regidora, que ha afirmat que “la inversió en formació és la millor que l’Ajuntament pot fer pels nostres joves”, també ha agraït el suport ofert per l’empresa Repsol, amb el patrocini de dues de les beques.

Els ajuts pels estudis que concedeix l’Ajuntament de Salou tenen un valor de gairebé 13.000€. Han estat 10 els i les alumnes premiats pel seus resultats acadèmics, amb una beca de 1.282€ per a cadascú, per tal de sentir-se motivats i poder tenir recursos de cara als seus estudis. Vuit reconeixements han estat lliurats per l’alcalde Granados i la regidora Gómez; i les dues beques de Repsol, com a patrocinador, les ha atorgat la representant May Marqués.

Els alumnes que han rebut els premis són:

-          Del Grup A, estudiants de 2n de Batxillerat i últim curs de cicles formatius de Grau Superior amb Matrícula d’Honor, l’estudiant Gerda Guigaite, de l’Institut Jaume I.

-          Del Grup B, del Batxillerat d’Humanitats i Ciències Socials, han percebut una beca, cadascú, Paula Aranda Ruiz, de l’Institut Jaume I; i Eduard Cuesta Trapero, del mateix centre.

-          Del Grup B, del Batxillerat de Ciències i Tecnologia, han percebut beques els estudiants Jorge Calzas Moreno, de l’Institut Marta Mata; i David Romero Forn, de l’Institut Jaume I.

-          Del Grup B, del Batxillerat Artístic, ha percebut una beca Iris Fernández Miranda, de l’Institut Jaume I.

-          Del Grup C, dels cicles formatius, Nanshi Rani, de l'Institut Jaume I, ha percebut una beca.

La Comissió avaluadora de les Beques per a estudis universitaris acorda atorgar la beca que ha quedat deserta de la categoria de Matrícula d’Honor a l’alumna que hagi obtingut la millor nota de Batxillerat, entre els alumnes de les tres modalitats de Batxillerat.

Així, examinades les notes obtingudes pels alumnes que resten sense ajuts, s’ha acordat per unanimitat concedir la beca a l’alumna Keren Gálvez Sánchez, de l’Institut Marta Mata.

Per part de Repsol Petroleo SA, s’han lliurat dos xecs a Javier Galán Roldán, de l’Institut Jaume I, de Batxillerat d’Humanitats i Ciències Socials. I a Javier Guerrero Castillo, també de l’Institut Jaume I.

 

Galeria d'imatges

P1030203.JPG
P1030204.JPG
P1030210.JPG
P1030227.JPG
P1030242.JPG
P1030245.JPG
P1030247.JPG
P1030248.JPG
P1030251.JPG
P1030254.JPG
P1030256.JPG
P1030258.JPG
P1030260.JPG
P1030264.JPG
P1030269.JPG

Document Actions