Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou reconeix els 25 anys de treball a l’administració de Ramon Maria París

El funcionari que actualment desenvolupa la seva feina a l’àrea de Contractació i Patrimoni ha rebut el pin de plata de mans de l’alcalde de Salou

dilluns 14 abril 2014

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha rebut al funcionari Ramon Maria Paris Almaraz  a alcaldia com a homenatge pels seus 25 anys al servei de l’administració local. En aquest acte, també ha estat present, el regidor d’ocupació, Jesús Barragán, el cap del servei de recursos humans, organització i qualitat, i el cap del servei de suport intern.

El batlle li ha lliurat el pin de plata pels seus 25 anys de treball a l’Administració i li ha volgut traslladar l’agraïment en nom de la Corporació municipal per la feina realitzada. En concret, a l’Ajuntament de Salou, hi treballa des del 11 de gener de 2010.Amb anterioritat,  va desenvolupar la seva feina a altres administracions com l’ajuntament de Tarragona o Altafulla.

Granados l’ha encoratjat a continuar desenvolupant les seves tasques amb la mateixa voluntat de servei a la ciutadania. En finalitzar l’acte, s’han fet una foto de família.

Galeria d'imatges

foto_home.jpg
premsa.JPG

Document Actions