Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou reconeix els talents esportius locals

dimarts 20 febrer 2024


En un acte celebrat a la Sala Jaume I el dilluns a la tarda, l'alcalde Pere Granados i el regidor d'Esports, Yeray Moreno, van reconèixer els esportistes més distingits del municipi, celebrant els seus recents èxits i contribucions al món de l'esport.

Pere Granados va expressar la seva admiració i gratitud cap a tots els atletes, elogiant la seva dedicació incansable i animant-los a mantenir els alts estàndards dels valors esportius i socials. Especial èmfasi es va posar en la importància de trobar un equilibri saludable entre les exigències de la competició esportiva i les responsabilitats acadèmiques.

L'acte va comptar amb la presència d'equips juvenils del Costa Daurada Futbol Club, incloent-hi les categories Infantil AAleví APrebenjamí APrebenjamí B, així com la participació de Nilo Vidal, el reconegut campió d'Espanya de squash57. Un moment especial va ser el reconeixement a l'equip juvenil de l'Handbol Salou, que va ser premiat amb medalles per la seva destacada classificació a la lliga Catalana el 2023, entregades directament per l'alcalde i el regidor d'Esports.

Els esportistes del Club Nàutic Salou, com Sandro Portune, Guillem Segú, Emma PujolSedna Ortega, van rebre, per part de l’alcalde, elogis per les seves notables gestes esportives.

L'alcalde Pere Granados ha agraït a les famílies la dedicació i el suport constant, essencials per al desenvolupament i èxit dels joves esportistes

L'esdeveniment va servir per reconèixer, també,  els familiars dels atletes, a qui es va agrair  la seva dedicació i suport constant, essencials per al desenvolupament i èxit dels joves esportistes.

Malgrat l'absència de certs atletes a causa de compromisos acadèmics, el seu reconeixement no va passar desapercebut, reflectint el compromís ferm del govern local per fomentar el talent jove i promoure l'esport. 

Galeria d'imatges

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg

Document Actions