Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou reconeix la carrera docent d' Anton Ribas

El que fins ara ha estat el Director de l’Escola Elisabeth s’ha jubilat després de 42 anys desenvolupant la seva tasca docent en aquest centre

dimarts 09 juliol 2013

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, han realitzat un acte de reconeixement amb motiu de la jubilació de Anton Ribas, director fins el moment de l’Escola Elisabeth. El professor ha estat acompanyat de l’Enric Massia que ocuparà el càrrec de director l’escola a partir d’ara així com la seva família.
L’alcalde li ha traslladat l’agraïment en nom de la Corporació i del municipi per la feina realitzada en la formació de molts ciutadans de Salou i al capdavant de l’Escola Elisabeth. Ribas, per la seva part, ha fet un breu recordatori dels seus records des de que va arribar a Salou. En nom de la Corporació, li ha fet entrega d’una placa commemorativa.
Anton Ribas ha estat director de l’Escola Elisabeth de Salou durant els últims 35 anys i com a mestre en aquesta mateixa escola ha estat durant 42 anys. Recentment va rebre un homenatge de la seva escola molt emotiu on va estar present la fundadora de l’escola Carme Amat juntament amb la comunitat educativa, pares i professors i representants de la Corporació que van traslladar-li l’agraïment pel seu esforç i dedicació. En finalitzar l’acte, s’han fet una foto de família.

Galeria d'imatges

DSCN0429.JPG
Premsa.JPG
Premsa.JPG
DSCN0429.JPG

Document Actions