Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou reconeix la tasca de la Dra. Rosa Mª Fenoll per la tasca docent

L’alcalde l’ha felicitat per haver estat reconeguda del premi Jaume Vicens Vives 2013

dimarts 01 octubre 2013

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha volgut felicitar en nom de la ciutat a la Dra Maria Rosa Fenoll, professora de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus, la qual ha estat reconeguda amb la distinció Jaume Vicens Vives 2013 a la qualitat docent universitària que atorga la Generalitat. El batlle li ha lliurat la figura del Rei Jaume I com a mostra del reconeixement del municipi a la tasca que desenvolupa en el dia a dia.

La salouenca, Maria Rosa Fenoll, és professora d'Histologia (Departament de Ciències Mèdiques Bàsiques) a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV a Reus i ha estat reconeguda per la innovació docent que comporta l’assignatura optativa Imatge Científica i Comunicació Audiovisual en Medicina (ICCAM), que imparteix des de l'any 1993.  L'assignatura és innovadora pel desenvolupament de les competències de comunicació, treball en equip col·laboratiu i ús avançat de les tecnologies de la informació. Són competències molt importants pels futurs metges, perquè hauran de prendre contínuament decisions a partir de l’observació d’imatges i els convé aprendre a obtenir-les i gestionar-les adequadament.

L’alcalde ha volgut expressar-li “la més sincera enhorabona pel reconeixement que ha rebut per part de la Generalitat per la qualitat docent” i ha assegurat que “és un orgull per la ciutat de Salou, tenir entre nosaltres, una professional reconeguda per la qualitat i innovació dels seus projectes així com per la feina desenvolupada en equip col·laboratiu i ús avançat de les tecnologies de la informació en medicina. La seva trajectòria  docent a la Universitat Rovira i Virgili (URV) té una importància cabdal en la nostra societat donat que aquesta serà la base de futurs professionals que treballaran en benefici de la nostra salut, el nostre benestar i una millor societat”.  Així, amb aquesta recepció, a la que també hi ha estat present la regidora adjunta a Participació Ciutadana, Mª José Rodríguez, Salou ha volgut reconèixer l’esforç i la dedicació de la Dra. Fenoll.

Galeria d'imatges

dra_fenoll.JPG
dra_fenoll.JPG

Document Actions