Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou rehabilitarà el Mas de l’Escarré per convertir-lo en un Centre Cívic

La ciutat tindrà un nou equipament social per a realitzar activitats culturals d’associacions de veïns i entitats

dimarts 18 maig 2010

L’Ajuntament de Salou ha formalitzat el conveni amb l’empresa constructora adjudicatària per a la rehabilitació del Mas de l’Escarré amb la finalitat de convertir-ho en un centre cívic. El Projecte consistirà en l’acondicionament dels espai existents de l’edifici per tal de permetre l’ús de sales per a activitats culturals d’associacions de veïns dels dos barris adjacents que són ‘Xalets de Salou’, ‘Mirador de Salou’ i altres dependències per a l’atenció al ciutadà.

El projecte preveu restaurar la pròpia edificació principal del Mas així com tots els elements exteriors adjacents a la mateixa que originalment tenien un ús agrícola i que el projecte revaloritza integrant-los dins el conjunt del centre cívic. El projecte preveu també l’adequació dels accessos exteriors, mitjançant pavimentació i enllumenat públic.

El Mas de l’Escarré està situat a la zona dels Xalets de Salou delimitat pels carrers Santes Creus, del Mas de l'Escarré i el Camí del Rec del municipi de Salou. El projecte contempla dos accessos: un pels veïns de Xalets de Salou pel carrer del Mas de l’Escarré i un altre accés pel carrer de Santes Creus.

Les obres per a rehabilitació suposaran una inversió total de 541.961 euros. El termini d’execució d’aquesta actuació és de set mesos que es comptabilitzaran a partir de l’inici de les obres.

Galeria d'imatges

Mas_lescarre.JPG

Document Actions